Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányoknak miért nincs igénye egy olyan 20éves srácra aki hisz a hűségben, kölcsönös tiszteletben és még helyesnek is mondott. A linkség erény lenne ezek szerint?
Az a szomorú, hogy a magatokfajta örökké nyávogó nők átverik szerencsétlen kérdezőket. Óh, legyél kedves, jófej pasi, majd akkor sikered lesz. A valóságban meg úgy elküldik, mint a huzat. A bunkó parasztok meg annyi nőt kapnak, amennyit akarnak. Na ez a nem mindegy. Nekem pont ezekből a libákból van elegem. Ribizli az a csaj, aki a bunkó pasikat akarja, hát lehet, de még mindig jobb, mint a magatokfajta kétszínű suttyók. Volt már dolgom ilyen nővel. 3 hónapig vártam arra, hogy randizzunk, mert végig azzal jött, hogy nagyon kedvele és szeretne egy ilyen jófej, kedves pasival járni. Meg örül, hogy végre valaki hajlandó várni rá és nem hagyja ott, mint más pasik. A 3 hónap alatt viszont csak leszopatott, mint a huzat és egy randiig nem jutottunk el, mert ő nem ér rá. Bezzeg utána 2 hét alatt összejött valakivel. Na ennyit rólatok suttyók. Inkább egy ribizlit, mint titeket.
Én pont nem szoktam panaszkodni erről mert igazából vastagon leszarom és nem osztom meg másokkal a magánéletem úgyhogy ezt rendesem benézted. Büszke lehetsz magadra, hogy neked ilyen nők kellenek én csak sajnálni tudlak xD. Te is tipik mintapéldaja vagy annak a kategoriának akinek minden mind1 meg a guruló krumli is jó neki és nem kapcsolatra hanem csak alkalmakra kell egy nő.
Na kérdező az ilyennek sok nője van, de az életben nem lesz egy tartós kapcsolata sem, mert egy besavanyodott türhő majom.
Ja, te nem nyávogsz, de azért a kérdező kérdése alatt szidod a bunkó pasikat, akik az igazságot írják le. Érdekes egybeesés. Azt meg miből gondolod, hogy nincs tartós kapcsolatom? Azt mondtam, hogy mióta bunkóbb lettem, már volt 4 nőm. Azt ki írta, hogy mindegyik csak egy éjszaka volt? Tán gondolatolvasó is lettél az este során? Énis szívesen válnék azzá, kérlek, oszd meg a bölcsességed.
Ne aggódj kérdező. Felejtsd el a bugyutak edveskedést. Próbálkozz minél több nőnél, amelyiken látod, hogy egy kicsit is elgondolkozik azon, hogy adjon-e neked esélyt, már hagyd is ott. Nem kell megalázkodni nekik és porcelánként kezelni őket. Hidd el, ígyis bőven lesz hosszútávú kapcsolatra esélyed, de legalább az ilyen nyávogós kiskirálylányokat elkerülöd. Kár rájuk időt pocsékolni. És azoktól is óvakodj, akik már az elején időt kérnek. Ha pár nap alatt nem mentek el randizni, akkor ágyő. Csak szivat. Ha ezeket betartod, simán becsajozol, akár futó, akár hosszútávú kapcsolatra.
Én ne mpanaszkodom, csak nem szeretném, ha egy magadfajta miatt hibákat követne el. Ígyis elég sok csalódás érhette szegényt, nincs szüksége a bugyuta női tanácsokra, hogy legyen kitartó, kedves, jófej, vicces és a végén maradjon egyedül, mint az elmúlt években.
A szövegértésemmel meg nincs gond, de írod, hogy gyerekes vagyok, sajnálkozol értem és egyebek. Senki nem kérte a sajnálatod, egy magadfajtától nem kell köszi. Az meg hogy gyerekesl ennék? Jó, hogy ár ennyire ismersz. Te tényleg valami látnok lehetsz.
Arról nem is beszélve, hogy akkora butaságokat írtatok neki az elején, hogy hihetetlen. Még a második válaszoló ért is valamit de a többi. Szerencsétlen sikertelen a társkeresésben és ezért idejött kérdezni, erre ti, a nagyokos nők mit kezdtek el neki irogatni? Jaj, én pont ilyen pasit akarnék magamnak, meg, bárcsak találkoznék ilyen pasival, meg egyéb ilyen butaságot. Minden kérdésnél. Nem érzitek ezt nevetségesnek? Szegény idejön azért, mert elhajtják a csajok egyfolytában és akkor ahelyett, hogy tapasztalatot vagy tanácsot írnátok, mint én, elkezditek lökni neki, hogy na ti pont ilyen pasit akartok. Meg bárcsak találnátok ilyen párt magatoknak. Ez hol segítség? Elhitetik vele, hogy csak rossz helyen keresgél? Vagy mi? Legalább értelmes dolgot szólnátok hozzá, de ti neeem. Csak annyit írtok, hogy Jajj, én pont ilyen pasit keresek. Na, ez sokat segít neki és egyből megmagyrázza, eddig miért nem volt sikeres. Hihetetlen, hogy nem veszitek magatokat észre egyébként.
És, mielőtt megbántanám a cuki kis lelked, ez rátok nőkre itt a gyakorin úgy kb 90%-ban érdemes. Ne csak magadra vedd, bár, magadra is veheted végülis. Adjatok neki értelmes tanácsot, tapasztalatot, hogyan ismerkedjen. Ne baromságokat, hogy ti nők ezt keresitek. Mert ez nem igaz, ő meg csak még elkeseredettebb lesz, hogy miért nem találkozik ilyen nővel.
Megsúgom azért, mert nem létezik. Csak itt a gyakorin akarnak ilyen pasit a nők. A valóságban ezek a pasik azok, akikkel a kutya nem áll szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!