Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van valaki köztetek aki szereti a focistákat? Vagy esetleg volt-e focista fiúja? (többi lent)
Figyelt kérdés
Lehet-e a focival csajozni?:D Igazából már egy éve "profi szinten" focizom (fél éve pénzt is keresek már vele), de eddig még egyetlen lányt sem tudtam "elcsábítani" vele. :/2018. márc. 11. 20:00
1/7 anonim válasza:
Úgy oszintén, engem nem nagyon érdekel a foci(bocsi), de attól még szívesen megnézem a fiúkat(nagyon ritkán), hogy hogy játszanak, már csak a látszat kedvéért. (leizzadva, kicsit porosan, stb...)Személy szerint engem nem lehetne a focival "meghóditani", de attól még biztos, hogy valaki felfigyel rád. Szerintem vannak lányok, akik rajongonak a fociért, de nem mindegyik
2/7 anonim válasza:
Hat nem akarok rossz lenni veled, de szerintem a csajozosban ez em sokat szamit :D ha a fiúnak a hobbija a foci és jó benne, azt kifejezetten vonzónak találom. De amennyiben ez az egyetlen munkád, és nem csak hobbi, hat nem is tudom :D de nem ez legfontosabb hanem a személyiséged, attol senki nem fog beledszeretni hogy focista vagy :D
3/7 anonim válasza:
Volt már focista fiúm, de nem a foci miatt jöttünk össze. Mással próbálj csábítani, de a focival, aztán előbb-utóbb rájön a csaj, hogy az is fontos, egyrészt mert hozzád tartozik, másrészt mert jó nézni a focizó fiúkat :D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Nem feltétlenül a focival szeretnék hódítani csak kiváncsi voltam. Egyébként nem ez a "munkám" csak hát nah ha pénzt kereshetek azzal amit szeretek csinálni akkor miért ne? Még alig leszek 17 éves, iskolába járok még. :)
2018. márc. 11. 20:57
5/7 anonim válasza:
A focista fiùk nagy rèsze szeret több vasat tartani a tűzben az okosabb lányok nagy ìvben elkerülik őket
6/7 anonim válasza:
Volt már focista barátom, de nagyot csalódtam. Nem ezért jártam vele, de nagyon csúnyán bánt velem. Okos lány nem kezd focistával. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Nem értem miért tartják az összes focistát bunkónak. :/ Én speciel nem tartom magam annak főleg a lányokkal szemben de gondolom ez főként emberfüggő. :)
2018. ápr. 3. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!