Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna egy lányban az, hogy egy kicsit sem intelligens?
Figyelt kérdés
Most nem fáradozok azzal kapcsolatban, hogy ez miben nyilvánul meg, de annyit elárulok, hogy még a cipőmet sem tudom bekötni. A helyzeteket nem vágom le, mindent félreértek, vagy pedig nem értek semmit. Titeket ez zavarna? (Nem vagyok rá büszke, csak felvállalom ezeket, hogy választ kapjak.)2018. márc. 6. 22:07
11/19 anonim válasza:
Annyira aranyos. Kellesz nekem
12/19 anonim válasza:
Nem tudom. Valószínűleg zavarna, de az alapján ahogy és amit írsz, érdekesnek tűnsz. Elképzelhetőnek tartom, hogy a spektrumzavar miatt a te intelligenciádat valamilyen nem mindennapi módon lehetne csak mérni, de nem vagyok pszichológus, lehet, hogy hülyeséget írok. Kívancei lennék, hogy mennyivel vagy átlag alatt és, hogy mégis miben nyilvánul ez meg.
14/19 anonim válasza:
Egy ilyen jellegű kérdés kiírása már nekem is megfordult a fejemben, mert rengetegszer kétségbe vonom a képességeimet, az átlagnál jóval butábbnak, ügyetlenebbnek és szerencsétlenebbnek érzem magam. Valamint a felfogásom is eléggé lassú bizonyos helyzetekben. Ha ez nem volna elég, ezenkívül még szörnyen gátlásos és visszahúzódó vagyok. Próbálok hinni benne, hogy így is lehet esélyem valakinél, bár eddig nem úgy tűnik.
15/19 A kérdező kommentje:
14-es. Nálam ugyanez.
2018. márc. 7. 13:29
16/19 anonim válasza:
A fogalmazásod alapján nekem nem tűnsz butának, csak tapasztalatlan vagy még az élethez, ennyi.
17/19 anonim válasza:
Szerintem itt nem butaság van, meg ilyenek...
Egyszerűen nem kaptad meg azt a támogatást anno amit a többi gyerek. Nem biztattak hogy csináld ezt meg azt, és végül semmilyen sikerélményed nem lett amiből ezt vonod le.
Ezért nincs önbizalmad, így új dologba se mersz belekezdeni mert rettegsz a bukástól vagy tudatosan bukásra ítéled magad ami egy önbeteljesítő jóslat lesz előbb utóbb hiszen várod hogy eljöjjön.
18/19 anonim válasza:
Általában aki nem intelligens az nem tudja magáról, hogy nem intelligens és egyáltalán nem is foglalkoztatja, hogy mennyire intelligens.
Van az a fajta butaság, ami elől menekülök, de a kérdező az írásképe alapján nem tűnik annak.
19/19 A kérdező kommentje:
Az írásomból nem látszik, hogy nehéz a felfogásom, vagy az, hogy számolni sem tudok, vagy hogy a suliban fel vagyok mentve az órák alól, mert hülye vagyok hozzájuk.
2018. márc. 11. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!