Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szépek az ázsiai lányok?
A szépség teljesen szubjektív dolog, kár róla vitatkozni.
Nekem annyira nem jönnek be, ugyanis én a nagy, csillogó kék/zöld szemű nőket szeretem, leginkább a kelet-európai nők tetszenek, főleg az angyalpofijú cseh csajok. Imádom a lágy, gömbölyű arcvonásokat.
Ellenben egy haverom a karakteres, barna, mediterrán-típusú nőket szereti, az északi nőket olyan kis "vérszegénynek" tartja.
És ez csak két ember közötti óriási különbség a szépségideált illetően. Ezért mászom falra attól, mikor férfiak és nők arról vitatkoznak, hogy "mi kell a nőnek/férfinek?".
Több, mint hétmilliárdan vagyunk, több mint hétmilliárd féle ízléssel.
Szerinted szépek az európai nők, akikhez Kiszel Tünde éppúgy tartozik, mint Emma Watson?
Elég széles a skála, éppúgy, mint az ázsiai lányoknál.
Most apum véleményét írom(Kint volt 1 hónapot):"A kevert szép.".(Vagyis valahogy így hangzott).
Szerintem:Van szép-van nem szép.De csúnya ember nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!