Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy lánynak tetszhet egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak tetszhet egy mások által rondának tartott srác?

Figyelt kérdés
2018. febr. 16. 00:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%

Zsák a foltját!

Nem mindig a külsőn múlik a kapcsolat! - közhely, de sok esetben valóban így van.

Természetesen, a nem túl szép ember se legyen túl nagy elvárással. Ha reálisan áll hozzá, akkor bárki találhat partnert!

Én világ életemben túlsúlyos voltam. Nem vagyok rossz képű, modorom is kellően megnyerő, beszélőkém is van, olvasott is vagyok. Soha nem volt gondom a partnerkeresésben! Kiskamaszként is volt barátnőm (tiniszerelem), azóta sem vagyok egyedül. Volt már mindenféle párom. Kevésbé szép, szép, nagyon szép. Feleségem egy istennő!

Nem vagyok gazdag, nem vagyok menő, sem celeb, még vezető beosztású sem, egyszerű grafikus, festőművész vagyok.

2018. febr. 25. 22:19
 12/12 anonim válasza:
Igen. Akik nekem tetszettek ( nem mindegyikkel "jártam")általában nem tetszettek a barátnőimnek.
2018. márc. 29. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!