Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után miért tetszik még mindig?
Figyelt kérdés
Nyáron egy fesztiválon, a baráti társaságaink miatt egy társaságba kerültem egy fiúval. Összesen egy délután/estét voltunk így együtt sokan. Nagyon sokat beszélgettem vele, és megtetszett. Nagyon aranyos volt, meg flörtölt velem, de valahogy már ott is éreztem, hogy nem jövök be neki (alapból nagyon közvetlen, laza személyisége van). A végén mondta, hogy milyen jó lenne még így együtt találkozni (mmint igy sokan). Aztán napokig csak rá gondoltam, vártam, hogy majd keres, de nem tette. Mivel egy kisebb városban élünk, találkoztam már vele random helyeken, de szószerint észre se vett engem :D azon gondolkodom, h lehet nem is emlékszik (pedig nem volt ittas)... Nekem meg azóta is tetszik. Mit csináljak?2018. febr. 15. 17:57
1/1 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele, írj rá vagy valami hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!