Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 15 éves lány vagyok. Miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány vagyok. Miért ítélnek el, ha az idősebb pasikkal jövök ki jobban?

Figyelt kérdés
Volt már 14 évesen 31 éves pasim is, de nem tehetek róla hogy jobban vonzódom hozzájuk. Korombeliekkel nem tudok beszélgetni sem, mert nem lehet velük miről. :(

2018. febr. 12. 17:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem csoda. A mi lányok még korábban érnek s a mai fiúk még jobban el vannak maradva. Simán lehet, hogy kijössz egy 10 évvel idősebb férfival akár.

Én is meglepően jót beszélgettem a minap egy 13 évessel. Sokkal érettebb, mint akár én voltam annyi idősen.

23/F

2018. febr. 22. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!