Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy lánnyal már egyszer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánnyal már egyszer beszéltem és akkor ha legközelebb ha beszélek vele miket mondjak neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik nekem a városból ahol lakok. És beszéltem a múltkor vele, de ott hagytak! Bár ez jobban inkább a barátnője hibája lehet. Aki nekem nem tetszik. Mégis ő talált ki valami ki fogást, az aki nekem tetszik meg ment utána! Viszont az a csaj beszélt meg kérdezett többet aki nekem nem tetszet,a nekem tetsző meg 1-2 szavas válaszokat adott, na és ez mégis mit jelenthet?! Igazándiból a lényeg az, hogy valószínüleg azért hagytak ott mert akkor nem voltam elég magabiztos, de már azóta beszéltem egy másik lánnyal és azzal már magabiztosabb voltam, de ő annyira nem tetszik! Na mind1 az a lényeg, hogy addig jutottam el a csajoknál, hogy mennyi idősek,hova valósiak na meg melyik suliba járnak? Utána vagy 10 másodpercig kínos csend lett, utána röktön a nekem nem tetsző csaj mondta, hogy beszélniük kel az egyik barátnőjükkel vagy valami ilyesmit, aztán ott hagytak! És most egy kicsit piszkálja a csőrömet az, hogy legközelebb ne, hogy ne akarjon velem szóba állni vagy valami ilyesmi,azért mert akkor nem voltam elég maga biztos,vagy ne, hogy magabiztosság hiányosnak gondoljon és azért ne akarjon velem beszélni ,vagy stb!

Nos, ha legközelebb beszélnék vele, és lehet emlékezne rám. Akkor, ha már az iskolát,a korát és a várost megkérdeztem. Akkor legközelebb mivel vagy mikkel kezdjem el a beszélgetést? Mert ugyanezekkel azért nem kezdeném el mert valószínűleg emlékszik rám, és akkor meg azért hagyna ott mert meg kérdezem tőle ugyanazokat, meg hülyének is nézne! Ha hülyének nem is akkor meg azt gondolná, hogy nem vagyok egy profi csajozos típus! Miket mondjak neki legközelebb?

2018. jan. 29. 20:50
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Igen úgy értem utána írjatok le meg nekem egy pár dolgokat... egy-két legvalószínűbb beszélgetést pls!
2018. febr. 22. 16:12
 12/25 anonim válasza:
Nem tudunk mit leírni, mert nincs mit, mivel ez közben alakul ki.
2018. febr. 23. 07:48
 13/25 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem levők írták, a köszönés után bármit bedobhatsz: "Mit gondolsz/gondoltok a ...(ide akármi jöhet)-ról?".

A helyedben én elgondolkodnék azonban, hogy miért az éppen bejövős lány küldött el. Ez nekem jelzés lenne, hogy ne fussak a villamos után mert jön másik. Persze nem kérem és nem is várom el az egyetértést.

2018. febr. 23. 07:57
 14/25 anonim válasza:
Nem, pont hogy a nekem nem tetsző lány találta ki, hogy ki kel menniük a barátnőjükhöz!
2018. febr. 23. 08:11
 15/25 anonim ***** válasza:
Próbálkozz azzal, hogy elhívod dumálni őt egyedül. Másképpen nem tudod a barátnőket levakarni róla, tapasztalat. Mindig az van, hogy az éppen nem tetsző lány a "legjobb barátnő, aki mindig mindent tud, legszebb, leglegleg, akit persze követek is, mert nélküle semmi lennék" (idézet egy volt barátnőtől). El kell érned, hogy ez a barátnő ne legyen mindig vele, különben elmegy a villamos nélküled. #13
2018. febr. 23. 12:27
 16/25 anonim válasza:
Legyél magabiztos. Köszönj neki, mond el hogy tök szimpatikus neked. Bókolj neki. Hívd el egy kávéra vagy akármire... Ott tedd fel neki ezeket a kérdéseket, és majd kérd el a telószámát :D
2018. febr. 23. 20:07
 17/25 anonim ***** válasza:
Milyen helyzetben került sor az előző beszélgetésre, és hol fogsz vele találkozni legközelebb? Valami közös programra jártok? Vagy szórakozóhely? Vagy az utcán zajlott a jelenet?
2018. febr. 24. 23:21
 18/25 anonim válasza:
Az egyik haverom vitt oda aki ismeri őket ! És szórakozóhelyen volt
2018. febr. 24. 23:33
 19/25 anonim ***** válasza:

Na, az mindig jó, ha van közös ismerős! Kezdésnek kérdezd meg, honnan ismerik.

Vagy indulj ki abból, amit már tudsz róla (iskola, lakóhely). Miket hallottál a városáról vagy a sulijáról, történt ott most valami érdekes, vagy ismersz onnan valakit, vagy csak milyennek képzeled?

Vagy csak dobj fel valamit, ami a helyzethez illik, véleményezzétek a szórakozóhelyet, a zenét, stb.

Felesleges túlagyalni, úgyse az első témáról fogtok beszélgetni egész este.

Ha meg csak ímmel-ámmal válaszol, vagy megint félbeszakítja a beszélgetést, akkor neki is jobb, neked is jobb, ha nem erőlteted. Az is lehet, hogy öt perc dumcsi után te leszel az, akinek már nem is jön be a lány.

A profi csajozót meg fölösleges adni - a színészkedés fárasztó, az eredmény röhejes, a legtöbb srác pedig amúgy se egy Don Juan.

2018. febr. 25. 00:08
 20/25 anonim ***** válasza:
Kezd azzal hogy legyél laza, utána kérdezd a hobbijáról stb, mi akar majd lenni, családi helyzete és egyéb hasonlók, ha innen már nem megy magától akkor veszett ügy
2018. márc. 2. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!