Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mackós test mennyire negatív pont?
Figyelt kérdés
Egyszerűen azt veszem észre hogyha már csak egy pici fölösleg van az emberen egyből át néznek rajta a lányok, persze tisztelet a kivételnek. Nem is baj ha van ilyen, csak hogy minden lányon ezt látom. Persze tudom ebből jön majd hogy fogyj le. De és ha én így érzem jól magam akkor teljesen esélytelenek a dolgok?:D2018. jan. 27. 22:47
1/6 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem negatív, sőt. Jobban tetszenek a mackós fiúk, mint a vékony srácok.
2/6 A kérdező kommentje:
Na ezt jó hallani :D Akkor csak én nem találom ezt a környezetet.
2018. jan. 27. 22:58
3/6 anonim válasza:
A "pici" fölösleg mennyire pici? :D Nekem volt olyan párom, akire anya azt mondta, hogy kövér volt... én meg csak lestem, mint hal a szatyorban, mert pucéran a pasi közel viking-testű volt (ha nem is kockás hassal, de nem is a kocka a lényeg, hanem az, hogy konkrétan szép volt a teste). :D Szóval a "pici fölösleg" alatt elég sok mindent lehet érteni. Minthogy anyumnak már az 0.5-1 cm vastagságú hájjal takart izmos test is kövér...
4/6 anonim válasza:
Mármint anyum csak pulcsiban látta, de na... értsd jól. :D
5/6 anonim válasza:
Nekem nem igazán jönnek be, de természetesen van akinek az áll jobban, és olyan is van(nagyon sok), akinek az jön be. És ha te így érzed jól magad, akkor ne érdekeljen mások véleménye.:)
6/6 anonim válasza:
Sokkal jobb egy mackó mint egy sovány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!