Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy átlag fiú mindenkit taszít?
Nehéz így megmondani, nagy keveset írtál, írhatnál magadról többet is, de megpróbálok valamit írni neked,
Szerintem kezdj el sportolni ennél többet nem tudok írni míg többet nem írsz magadról.
Sajna a sport nem az én világom.
Magamról:
-Sportot nem szeretem mint fent írtam is
-imádom a számtech világot és magamtól tanulom is, hobbi pc gyűjtő vagyok
-nem vagyok társasági ember, társaságban csöndes vagyok, de ha max 3 ember van akiket ismerek is akkor sokat beszélek(képes vagyok dolgokról órákat beszélni)
Rend mániás vagyok, minden el van rakva mindenhez és pl papírok is ,hogy könnyen meg lehessen találni
-érdekel a haditechnika és a töri de főleg a 2. VH
-metált és rockot hallgatok főleg ,de azt is magamban
-nagyon önfejű tudok lenni, amiről volt hogy koppantam :D
-ha valamit én jónak tartok akkor amellett a végsőkig képes vagyok kitartani
-szeretek dolgokat szétszedni és tanulmányozni,hogy működik
-ha valami érdekel azt nagyon körül szoktam járni akár órákig tanulmányozni.
-filmből csak a Sci-fi és a horror jöhet szóba meg ritkán a vígjáték a többin elalszok annyira nem érdekel
-udvarias vagyok, de aki velem bunkón bánik én úgy fogok vele is.
-önbizalomhiányos vagyok meg félénk ez új helyzetekben nagyon meg tud zavarni
-törődős vagyok és odafigyelek a körülöttem lévő emberekre(ha vissza se kapom akkor is)
-sokszor nem veszem észre ha másokat idegesítek vagy éppen nem érdeklem esetleg ideges/valami baja van
-ruhákból csak is a szabadabb dolgokat hordom(póló+melegítő pufi kabát) a farmert utálom.
-memóriám kicsit rossz(simán elfelejtek dátumokat pl szülinap névnap vagy esetleg mit hova raktam).
-ha felidegesítenek akkor hamar le tudok nyugodni, nagy az önuralmam, max szentségelek de nem vagyok verekedős/harcias.
Kb ennyi, ha valami hiányzik szóljatok, hátha sikerül rájönni miért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!