Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy pont a normális fiúk nem tudnak párt találni?
Csakhogy kicsit meséljek magamról
Nem ítélek el senkit se első látásra,barátaimért bármit megteszek, ugy bánok másokkal ahogy ők velem, lehet hogy csendes és visszahuzódó vagyok de csak is olyan társaságban ahol nem érzem jól magam mint pl az osztályomban.
Ezekkel szemben viszont romantikus vagyok és igazán vágyom a szerelemre
Ha lenne barátnőm akkor tisztelném és nagyra becsülném, eszembe se jutna megcsalni vagy elhagyni de még megbántani sem.
És még utálom az olyan embereket akik ugy mondanak véleményt rólad hogy egyáltalán nem is ismernek vagy beképzelet és nagyképűek
Azt se szeretem ha valakit valami hülyeség miatt szekálnak mint pl a kinézete miatt
Ja és még ha megismerek egy depis csajt akkor általában próbálok rajta segíteni , kihuzni őt a depiből
Szóval ki mit gondol a dologról?
Váó,kedves utolsó,nem hittem volna,hogy van olyan valaki mint én méghozzá lányba..95%-ban engem írtál le:))
Egyrész sajnálom,hogy te is így vagy ezekkel a dolgokkal másrész örülök,hogy nem csak én "szenvedek" ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!