Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül engem nem jelölt be egy szűkebb körből Facebookon. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt egy szűkebb közegben, ahonnan gyakorlatilag mindenkit bejelölt Facen, de engem nem.. Pedig személyesen meg teljesen normális, jön puszizni búcsúzáskor, megérint stb.
Olyan fura helyzet.
19/F
2018. jan. 5. 20:07
1/6 anonim válasza:
nem csak te jartal igy. mi nekunk cigoknak ez marad csak. :(
2/6 anonim válasza:
Arra vár, hogy bejelöld, 1 éve velem is ez volt, még be is szivecskézte a profilképem, de megvárta,hogy én jelöljem be
3/6 anonim válasza:
aha arr var.. en meg be jeloltem dumaltunk egy jo 2 orat azota vissza sem ir. nem eroltetnem.
4/6 anonim válasza:
Feltûnôen titkolni akarja, h bejössz neki. Felakarja hívni magára a figyelmet
5/6 anonim válasza:
Gondolom arra vár hogy te jelöld be és kérd ki. Ha meg nem, majd tudatja veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!