Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Nálatok hátrány ha egy fiú szemüveges?
Tudom sok ilyen kérdés van, de ezt még kibírjátok :D
Szóval az a helyzet, hogy szemüveges vagyok 4 éves korom óta. Esélytelen, hogy letehessem. Még soha nem volt barátnőm, mert nem mertem senkihez közeledni emiatt. Képet nem merek külden, mert félek van köztetek ismerősöm :F
A válaszokat előre is köszönöm!<3
Imádom a szemüeges srácokat!!😍 én is szemüveges vagyok már 6 éves korom óta. Úgy gondolom, hogy a mindenkinek jól áll (feltéve, hogy jól van megválasztva) ideálomba is tartozik, hogy a srác viseljen szemüveget. Egyáltalán nem ciki ettől még ugyanúgy lehetsz menő. Merj közeledni a lányokhoz ,mert mint láthattad valakinek ez jön be.
15/L
Szia!
Őszinte leszek, számomra eggyáltalán nem hátrány de elő fordul az az eset amikor nem ál jól a fiunak a szemüveg. Összeségében lehet szexy és lehet béna is, ez az arcfelépitésedtől függ de e miatt sosem utasitanék vissza senkit.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!