Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kinek nem jönnek még be az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek nem jönnek még be az izmos fiúk?

Figyelt kérdés

Engem egyszerűen taszít, ha egy fiú/férfi izmos (vagy testesebb)

Sétálok a városban, szembe jön velem több száz ember, de aki külsőleg megtetszik az MINDIG vékony. Most jöhettek azzal hogy a külső nem olyan lényeges, stb...

Lehet ez is megint az én hülyeségem de valahogy számomra az a vonzó, ha egy fiú már olyan vékony, hogy szinte kiállnak a csontjai.

2017. dec. 22. 21:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én rohadtul vékony vagyok és magas. Ebből a vékonyságomat nem szokták előnyös tulajdonságként elkönyvelni a csajok :D
2017. dec. 23. 00:27
 12/26 anonim ***** válasza:
#11 most van ra eselyed!
2017. dec. 23. 00:36
 13/26 anonim ***** válasza:
Kérdező neked milyen testalkatod van?:) Mert ha neked is vékony akkor érthető. Én nem vagyok egy nádszál lány, ezért nekem az erősebb testalkatú srácok jönnek be:)
2017. dec. 23. 08:48
 14/26 anonim ***** válasza:
82%
Nekem sem tetszenek az izmos fiúk, viszont a vékonyak sem. A macis fiúkat szeretem, nem tudom miért :D A legtöbb barátom is macis volt :D 17l
2017. dec. 23. 11:54
 15/26 A kérdező kommentje:

Strandra utálok járni, meg napon sem szeretek lenni. Utálom.

Igen, én is elég vékony vagyok. Régen majdnem anorexiás lettem, de megjött az eszem és felhíztam a "normális" kategóriába. De annak is az alsó felén vagyok.. Bár, szerintem ennek nem nagyon van köze ahhoz, hogy milyen fiúk jönnek be.

Fizikai munka... Ha nekem hajlandó modellkedni (akár akt képekhez) akkor én megfizetem. :p

2017. dec. 23. 11:58
 16/26 anonim ***** válasza:

Én vékony vagyok, és bőven bírom a fizikai munkát.

Bár én ronda vagyok, úgyhogy mindegy.

2017. dec. 23. 12:48
 17/26 anonim ***** válasza:
88%

180 centi vagyok és 60 kiló voltam napi szintű sport mellett, végül nagy nehezen "meghíztam" 65 kg-ra. Én is sajnos előnytelennek éltem meg inkább ezeket az adottságokat, de hízni meg nem tudtam.

A fizikai munkáról meg annyit, hogy építkezésen egymagam elvittem vígan jópár 40 kg-s betonoszsáko. Túrákon, hegymászásnál meg utánam lohol a pár "jólkisportolt" fehérjehős :D

2017. dec. 24. 14:59
 18/26 anonim ***** válasza:
84%
globalista agymosás. :) Utáld a férfit, imádd a szójafijúcskákat.
2017. dec. 25. 11:26
 19/26 anonim ***** válasza:
Errol szol ez 43 % - os.
2017. dec. 25. 12:10
 20/26 anonim ***** válasza:
Sor has fiuk vekony atlagos test alkattal. Az tuti nem torik a nyakad ha ra felkszel.
2017. dec. 25. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!