Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam ki, hogy inteligens vagyok?
Lehet, hogy az a problémád ami nekem is volt.
Én nem tartom magamat intelligensnek, sokkal inkább csak olyasvalakinek aki sokat olvas, de emellett hordozza még barbár vonásait.
Nekem az volt a megoldás, hogy szereztem magamnak több férfibarátot, vagyis inkább kicsit aktívabb lettem társasági téren és ezzel a beszédkészségem is bátrabb lett, így aztán lányokkal is könnyebben szóba elegyedek már.
Lehet, hogy ez a problémád, okos vagy, csak nehezen fejezed ki magad.
Fejleszteni kell akkor.
Szemüveg. Én lány vagyok, szemüveges... Mindig rám néznek és azt gondolják hogy:
-okos vagyok
-cuki vagyok
Szóval még cukin is fogsz kinézni. Bár végtelenül idegesítenek a divat szemüvegek, de ezzel talán ki tudod mutatni. Na meg ha elegánsan öltözöl.
Egy kis saját vélemény:
Szerintem egyébként nem kell kimutatni hogy okos vagy (meg izmosnak se kell lenni, nem értem mért tetszik az a többi lánynak). Ha megismer valaki, úgyis tudni fogja hogy intelligens vagy. C:
Szemüveg, bizony a szemüveg.
Ez is abból a tömegeket agyilag megbutító Harry Potter eredménye igaz?
Akkora szélsőjobboldali agymosást azóta is csak szuperhősfilmeknél láttam, mint Batman és társai, de nem szóltam....
Hord a szemüveget, legjobb tanács mi adható.
Gumicsont valóban.
Lazán elnézi mindenki, hogy egy kb; Donald Trump fajta agyából kipattant Justice League mozi nagy vásznakra kerül, mikor nyíltan milicista az egész, közben egy lemaradt "l" betűből elefántot csinálnak.
Nem kell kimutatni.
Ha látszik, hogy nem vagy tahó, akkor onnantól nem fogja érdekelni az intelligencia szinted.
Nem ettől leszel szimpatikusabb vagy nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!