Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keressek meg facebookon egy lányt, ha se a nevéd nem tudom, se egy közös ismerősünk nincs?
Figyelt kérdés
2 hetente 1x látom a buszon, ma összenéztünk egyszer és mintha rámmosolygott volna. De ebben nem vagyok biztos ezért nem is alapozom erre a dolgokat.
Létezik olyan, hogy valahogy megtalálom facebookon? Mondhatnátok, hogy menjek oda, de mivan ha van pasija? Ezért kéne először megtalálni :D
2017. dec. 14. 17:23
1/7 anonim válasza:
Mert ha Facen megtalálod, akkor felkutatod, hogy van pasija és utána kezdeményezel csak? Mi lenne ha odamennél, aztán legfeljebb elutasít. Sokkal jobb személyesen. És kicsit creepy, ha kutakodsz valaki után
2/7 A kérdező kommentje:
Nem kutakodni szeretnék egyébként. Nem azt kell elképzelni, hogy ilyen olyan infókat akarok róla gyüjteni :D
Csak ha mondjuk látom, hogy van pasija akkor biztos oda se megyek. Minek? :D
2017. dec. 14. 17:38
3/7 anonim válasza:
Nem akarok ünneprontó lenni, de nem sok esély van rá, hogy megtalálod. Szóval inkább ilyen próba szerencse módon. 50% esély van rá hogy nincs pasija :D
4/7 A kérdező kommentje:
Na majd akkor lesz valami. Bár most jön a téliszünet pont nem fogok találkozni vele :D :D
Hacsak nem véletlen jövőhét csütörtökön is ezzel a busszal jön.
2017. dec. 14. 18:08
5/7 anonim válasza:
Nah kérdező, te egy rendes csákó vagy :), szóval, menj oda hozzá élőben, tudom, hogy nehéz, és tudom, hogy ez csak egy válasz, amit én ide leírtam, de ez a jobb út. És, nem minden lánynak van barátja, az előző jól írta "próba szerencse" sok sikert. 16/F Írj privátot, ha kell valami segítség. És ne legyél félénk, énis az vagyok, de ez már nem számít. Hanem nálad igen, de ha odamész hozzá, azt biztos értékelni fogja.
6/7 anonim válasza:
Mintha magamat látnám xD, tök ugyanebben a helyzetben voltam/ vagyok, sehogy nem fogod Facen megtalálni, én informatikusnak készülök és úgyse tudtam, szóval szinte lehetetlen csak nagyonjó szerencsével, azt ajánlom ne legyél b*lfasz mint én voltam és menj oda hozzá :x
7/7 A kérdező kommentje:
Kösz, kösz! Na majd megpróbálok alakítani valamit :D
2017. dec. 14. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!