Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az bejön a lányoknak ha egy igazi 12. Szazadi ninja vagyok?
Figyelt kérdés
2017. dec. 5. 21:15
11/18 anonim válasza:
Aha, de miért fedted fel magad? :o
Azon gondolkoztatok már, hogy lehet, hogy minden országnak voltak/vannak nindzsái, de csak a japánoké voltak olyan bénák, hogy rájöttek a létezésükre? :o
#lopotttumblrposzt
12/18 A kérdező kommentje:
.
Hat igen mondjuk nemtudom mi jön be a lanyoknak rajtuk :/,es nem fedtem fel magam ,nem tudjatok hogy ki vagyok ,es hogy hol èlek csak hogy 1. Magyar ninja biztos van :)
2017. dec. 5. 22:51
13/18 anonim válasza:
Nekem erről most a bátyám legjobb barátja jutott az eszembe... Parkourös, karatézik és jól bánik a kardal, bottal, késsel, stb-vel. :D
17/L, Ő 29 éves.
14/18 A kérdező kommentje:
Lehet az èn eggyik tanítványom
2017. dec. 6. 00:36
15/18 anonim válasza:
Én a 11. századi ninjákat jobban csípem, hisz én is az vagyok, te túl fiatal vagy hozzám, és nem rendelkezel annyi bölcsességgel sem, mint én :\
16/18 A kérdező kommentje:
A 12 szazadi ninják a legjobbak,nem nagykèpűsègböl mondom
2017. dec. 6. 15:28
17/18 anonim válasza:
És mi van, ha azt mondom, hogy a 14. századiak a legjobbak? Sokkal korszerűbbek a fegyvereik, és a harcmodoruk is mérföldekkel kifinomultabb, mint a történelemben előttük lévő társaiknak.
Na erre varrjál gombot! :D
18/18 A kérdező kommentje:
1. Te nem tudhatod, csak a ninják tudják ezt, èn a 12 ik szazadi ninják annyira atszellemültek voltak hogy akar az agyuk 50% át is tudták/tudják használni ès így a gondolatukkal irányítanak dolgokat ,mas gondolatát befolyásolják, + igy tudnak lebegni is
2017. dec. 6. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!