Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak mi tetszik jobban, a vissza húzódó jó fiúk vagy a szarkasztikus néha fekete humorú fiúk?
Jövőre kerülök egy új környezetbe és szeretném a lehető legelőnyösebb oldalamat mutatni a lányok (de úgy igazából mindenki) felé, de nem tudom melyikre helyezem a hangsúlyt.
Általános iskolába az aspergerem miatt meg a kicsit különcségem és egyéb hibáim miatt nagyon visszahúzódó, csendes, mindenkinek próbáltam megfelelni, mindenkivel próbáltam kedves lenni, törekedtem hogy az osztályban én legyek mindig a legjobb magatartású, soha nem volt velem magatartásbeli gond és ezért például a tanárok kedvence voltam ilyen szempontból.
Gimnázium alatt kissé kifordultam magamból, de ugyan úgy megvolt az aspergerem, a kissé bogarasságom, és ugyan annyira megszeppentem ha valamit elrontottam (csak nem mutattam úgy ki mint régen). Szarkasztikus és elégé fekete humorom lett és sokszor bohóckodtam, sokszor neveztek állatnak mert néha olyanokat bevállaltam (de mindig ügyeltem hogy mik a határok, mivel sértek meg valakit vagy mivel szegek szabályt, mert elég szigorú gimnáziumba jártam). Mindig ügyeltem hogy kedves legyek meg hogy ne legyek bunkó, meg hogy lehessen rám mindig számítani.
Úgy érzem, hogy mindkettő vagyok, csak nem tudom melyik imponál jobban a lányoknak egyetemen. Vagy ezek közül egyik sem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!