Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan beszélgessek vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszélgessek vele?

Figyelt kérdés

SziasztoK! Van egy lány akit már másfél éve ismerek, és nagyon eveset tudok róla. Szerelmes volt belém de én ezt nem viszonoztam felé, így gondolm dacból len vele. Szóval ha feltzkvala kdést vagvaről szern beszéleni le,indig tereli a szót, mindg ertel, és nea semre választ. hognörjem meg? egyszerűen már nincs ötletm ogyan vegym rá egy i beszélgetésre. köönm az érrtelme válaszoka!:)

14/f

2017. dec. 1. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
wat?
2017. dec. 1. 22:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nem érteni idegen nyelvet
2017. dec. 1. 23:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne írjál részegen, alig lehet érteni.

Dobd el a piát, és állj a saját lábadra!

2017. dec. 1. 23:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Rádiós a billentyűm, néha nem fogja a jelet, azért nem értelmes amit írtam, nem pia XDDDD

Szóval: Sziasztok! Van egy lány akit már másfél éve ismerek, és nagyon keveset tudok róla. Szerelmes volt belém, de én ezt nem viszonoztam, így gondolom dacból ilyen velem. Szóval ha felteszek valami kérdést, vagy valami témát felhozok, mindig tereli a szót, és semmire nem ad választ. Egyszerűen már nincs ötletem hogyan vegyem rá egy beszélgetésre. Köszönöm az értelmes válaszokat!:)

14/f

2017. dec. 1. 23:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezzel az a helyzet, hogy a lányok soha nem bocsátják meg az ilyesmit. 99%, hogy esélytelen vagy nála.
2017. dec. 1. 23:29
 6/8 A kérdező kommentje:
ma 23:30 ettől a lájytól lehet hülyét kapok, és az lesz XDD
2017. dec. 1. 23:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Tegyük félre ezt a viszonzatlan szerelmes témát. Ha ez nem lett volna akkor? mit tudnék tenni?
2017. dec. 1. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Ami nem megy azt nem kell eroltetni, ha nem akar beszelgetni veled (akarmi is az ok) akkor mondhadsz akarmit nem fog.
2017. dec. 3. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!