Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik az, hogy beletörődtem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dundus1000 kérdése:

Létezik az, hogy beletörődtem a "magányba"? 17/f

Figyelt kérdés
Eddig nagyon szomorú voltam, de mostmár valahogy nem nagyon érdekel a dolog.
2017. nov. 23. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Istenem.... 17 évesen.... mintha 40 lennél... időd mint a tenger
2017. nov. 23. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:
17 évesen még nem szabad elkeseredni. Nekem sem jött még össze soha semmi senkivel, mégsem érzem úgy, hogy akkor én most reménytelen eset vagyok valami. Lehet, hogy csak pár év múlva, de biztosan megtalálod majd a hozzád illő lányt. 17/L
2017. nov. 23. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mit vársz ettől a kérdéstől? Privátokat? Minden csajnak más pasi jön be, nem kell a csajokat hibáztatni ezért. Te még nem találkoztál olyannak akinek bejöttél volna. Majd fogsz nem kell eröltetni. Nekem sincs pasim de vagyok kétségbe esve, 17 évesen neked se kéne. Az egész csak rajtad múlik. Vagy talán gondolkozz el rajta miért nincs barátod, talán veled van a baj csak jobb mást hibáztatni.
2017. nov. 24. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:
#3-asnak igaza van ha állításod szerint beletörődtél a magányba akkor veled lehet a baj esetleg nem nézel ki jól, ennyi
2017. nov. 24. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!