Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vega csajsziként nehezebben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vega csajsziként nehezebben találok barátot? 17/l

Figyelt kérdés
Előző barátom, az első randin után megkérdezte, hogy a második randin szeretnék-e étterembe menni. Mondtam neki, hogy persze de nem eszek hús. Azt mondta, hogy finnyás vagyok. Többször nem is beszéltünk.
2017. nov. 14. 17:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én a kapcsolat másik felén voltam. Lassan három éve vagyon vegetáriánus. Barátnőm kapcsolatunk első évében húsevő volt, aztán ő is átszokott. Azóta szakítottunk, és bár az új barátja eszik hűst, tudtommal ő még mindig vegetáriánus. Nem volt probléma közöttünk ettől. Mentünk kajáldákba, otthon is főzőcskéztünk, volt hogy vittem neki a suliba sonkás szendvicset (mondjuk anyukám készítette), ő is hozott nekem vegakaját, akkor is, amikor húsevő volt. Egyszerűen csak elfogadtam, hogy ő eszik hűst, ő meg azt, hogy én nem, és alkalmazkodtunk egymáshoz. Sosem erőszakoltam rá, hogy vegetáriánus legyen. Magától döntött úgy, hogy lemond róla. Csak akkor beszéltem a döntésemről, ha megkérdezte, hogy miért nem eszem húst, s bár az érveim miatt váltott, nem azért mert fanatikusan próbáltam meggyőzni az igazamról. Elmondtam a véleményem, és engedtem, hogy mérlegeljen, hogy egyetért velük vagy sem.
2017. nov. 15. 17:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Szóval egyszerűen csak meg kell találnod a megfelelő embert, aki hajlamos a kompromisszumra.
2017. nov. 15. 17:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Akarom mondani hajlandó.
2017. nov. 15. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!