Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még ilyen lányok? Ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen lányok? Ha igen, akkor hol?

Figyelt kérdés

Léteznek olyan lányok, akik képesek lennének megfujtani engem a szeretetükkel és 0-24-ben is rajtam lógni?

Körbekérdeztem a barátaimat és ismerőseimet + neten is átfésültem a témát.

Az eredmény: ma csak az a jó kapcsolat, ahol a feleknek teret nyújtunk.

Ez egy kapcsolatban magától adódik, de komolyan nehéz éreztetni a másikkal, hogy fontos?

Ha szeretek valakit, akkor kb. mindig ölelgetném és szeretgetném.

Erre kaptam sokszor a választ, hogy ezzel megfujtanám a lányt(nem szó szerint hhhh)

De én mindig arról ábrándoztam, hogy lesz majd egy lány, aki - *mindig* - velem akar lenni.

Egyértelműen ez kölcsönös lenne :D

Szóval.. Vannak még ilyen lányok? Ha igen, hol?

Nyilván helyben kellene keresgélnem, de van 2 hiba.

1. - Porfészekben lakom.

2. - Akik kint vannak az utcán lányok.. enyhén szólva is érdekesek.

Akik engem megfognának lányok otthon ülnek. De most kopogjak be egy házhoz, mondván "hátha szerencsém lesz és lakik itt egy visszahúzódóbb lány, aki nem mellesleg teli van szeretettel, amit már nagyon ki akar adni magából"?

2017. nov. 6. 19:55
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szia! Azóta sikerült rá találni? Én egy 22 éves Nő vagyok, pont ez amit le írtál, viszont én nem találom azt a Férfit, akinek ez kell :( el vagyok keseredve
2019. szept. 12. 18:29
 12/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, a kérdés kiírása után nem sokkal megismerkedtem egy olyan lánnyal, aki hasonlít a kérdésemben leírtakhoz, méghozzá itt a gyk-n.

Most már több, mint 2 éve együtt vagyunk. Sok megpróbáltatás van egy kapcsolatban, de ezt megfelelő kommunikációval és igazi, mélyről jövő szerelemmel és szeretettel könnyen lehet orvosolni: eddig nekünk sikerült és biztos vagyok benne, hogy továbbra is fog.

Semmiért sem cserélném el ezt! 😊

Szóval igen, lehetséges olyan párt találni, aki teli van szeretettel és képes is azzal megfujtani, csak keresni kell!

2020. jan. 25. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!