Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Interneten hol tudnék ismerked...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten hol tudnék ismerkedni 18 éves fiúként?

Figyelt kérdés
Nem vagyok annyira nyitott, így nem menne élőben, ezért gondoltam arra, hogy interneten meg kellene próbálnom. Milyen oldalon lenne érdemes?
2017. okt. 27. 18:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nézd manapság azt a világot éljük hogy az a természetes és a megszokott ha a csaj ad jeleket vagy a csaj elegyedik szóba apasival,figyeld a jeleket,tartsd a szemkontaktust,mosolyogj ha ő is,és várd hohy a csaj menjen oda hozzád.Viszont a kérdés az,ha nem tudsz leszólítani egy csajt,mihez kezdesz ha leszólítás gyanánt csak egy "sziát" mond?Hogy folytatnád?úgyérzed az menne?
2017. okt. 29. 01:56
 12/12 A kérdező kommentje:

Sajnos nem nagyon kell attól félnem :D

De szerintem először visszaköszönnék.

2017. okt. 29. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!