Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet manapság egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet manapság egy lányt megszólítani?

Figyelt kérdés

Egyszerűen csak velem történik hogy odamegyek egy lányhoz udvarolni vagy csak ismerkedni és egyszerűen nem lehet, mert csak annyival letud hogy "Kopj le pervez!" vagy csak leállunk egy kicsit beszélgetni és holnap már azt hallom osztálytársaimtól hogy én odamentem xy-hoz és szerelmes vagyok belé stb..

Most komolyan? Csak az interneten lehet ismerkedni manapság?

2017. okt. 24. 15:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

-Vigyél oda egy free hug-os táblát.

-bocsi, meg akarlak szólítani, de nem tudom, hogyan kezdjem :D

-Utaztam a vonaton olyan este 10 lehetett.Néhány üléssel arrébb velem szemben egy srác nagyon néz.Nem igazán az esetem,így inkább a fülembe gyömöszöltem a fülhallgatót,és elmerültem egy számban csukott szemmel.Mire kinyitottam a srác ott állt mellettem,és megkérdezte leülhet-e.Bunkó nem akartam lenni,és így közelebbről nem is volt olyan rossz,de nem akartam bepasizni.Egy kis beszélgetésből nem lehet semmi baj.Szállunk le a keletinél,már a lépcsőnél járunk,amikor elkéri a számom.Nem igazán hajlottam a dologra,de amikor kijelentette,h nem feleségül kért hanem csak a telefonszámomat,akkor azonnal megadtam.Ott megvillantotta,h van benne valami érdekes

2017. okt. 24. 16:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Hány csajról van szó? Mert ha valami nagy szám, két hónap alatt már a huszadik csaj koptat le, azon igenis elnevetgélünk. Abból, ha mindenkinél bepróbálkozol, az jön le, hogy kétségbeesetten fel akarsz szedni valakit, mindegy kit, mindegy passzoltok-e, mindegy ismeritek-e egymást, csak vaginája legyen.

Ha meg egy-két lányból általánosítasz, annak megint nincs értelme, mert az nem generációs, hanem egyéni dolog, lehet hogy zavartad, nem jöttél be neki vagy rossz napja volt.

2017. okt. 24. 16:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Másfél éve volt amikor az első lányt megszólítottam, utána 1 évre a másodikat.. Szóval elnézést az általánosításért..
2017. okt. 24. 17:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor viszont nem, nem csak veled történik meg. Kifogtál két éretlen vagy éppen rossz napját élő leányzót.

Nem tudom hány éves vagy, de annyira nem lehetsz öreg ha a tini párkapcsolatokba írsz, max velem egyidős. Ezesetben azt tanácsolom, hogy ne add fel, jön majd az egyetem/meló, ahol érettebb mindenki, jönnek más csajok, ne csússz bele abba a hibába hogy a világot és minden nőt hibáztatsz mert nem tudtál becsajozni 20 éves korod előtt.

2017. okt. 24. 19:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Ennekem is ugyan ez a tapasztalatom. Ugy gondolom nagyon elvannak kenyeztettve es azt hiszik , hogy mindenkit megalazhatank.Nem csak bunkok , hanem lelki fogyatekosok is.
2017. okt. 26. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!