Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet barátnőd 2017-ben?
Helloo. Én is úgymond a neten ismerkedtem meg a barátommal, bár mi egy iskolába jártunk csak ő felettem 1 évvel, de egyáltalán nem ismertem. Mielőtt rám írt volna, már rá egy évvel azelőtt bejelölt csak félénk volt és nem kezdeményezett. Aztán a haverja unszolására mégis írt, nem rohant le mint egyesek, akik rögtön azzal kezdték, hogy jól nézek ki és van-e pasim,mikor talizunk... Nyilván neki annyi előnye volt, hogy egy suliba jártunk és így voltak témák. Aztán napokig beszélgettünk, de mivel mindketten analfabétak vagyunk ismerkedés terén, így a suliban nem taliztunkxd. Végül mégis megbeszéltük, hogy na most akkor személyesen is, ami tök viccesen sült el mert van köztünk majdnem 40centi különbség:D. Na de szépen randira hívott, lassan puhitott és már egy éve együtt vagyunk:D. Tehát végülis neten is lehet ismerkedni szerintem, de nem célszerű halogatni a személyes talit.
18/L
Erre a célra ez az oldal is egész alkalmas :D
Kiírsz egy ilyen, vagy hasonló kérdést, válaszolnak valami neked szimpatikusat és bumm lehet privátban már ismerkedni is
(Abszolút nem sértegetés, ez csak egy létező jelenség :D) 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!