Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Iszonyatosan ronda, ocsmány,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyatosan ronda, ocsmány, rusnya fiú vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elegem van az egész világból, sose leszek olyan mint a többi ember, genetikai selejtként kell leélnem az egész életem, amíg a lányok/nagymenő férfiak mind kiröhögnek/megaláznak emiatt. Nem tudom mi legyen, nem akarok ilyen lenni, én beleőrülök végleg ha még akár egy évet is ilyenként kell leélnem, bárcsak jóképűvé és jó testi/csontozati adottságokkal megáldottá változhatnék. De ez sose fog bekövetkezni. Feleség és gyerekek nélkül fogok élni amíg 40akárhány éves koromban magányosan döglöm meg.

2017. okt. 7. 19:22
1 2
 11/15 anonim válasza:
Miért kérdező hogy nézel ki ?
2017. okt. 12. 00:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy nem vagy ronda, de én 100%, hogy az vagyok.... Minden lány elutasít a külsőm miatt.... Szerint soha sem lesz barátnőm, mert ahányszor csak próbálkozom, mindig elutasítanak... Több lány mondta már, hogy ronda vagyok.. 21/F
2017. okt. 14. 06:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem*
2017. okt. 14. 06:10
 14/15 anonim ***** válasza:
9%

Nincs igazad mert 70-80 éves kort is megéled majd.

Dupla bünti a Jóistentől.

2017. nov. 26. 14:52
 15/15 anonim ***** válasza:
47%

Egyébként sajnos nagyon valószínű, hogy nem lesz soha barátnőd. Viszont ezt a fájdalmat tudod valamilyen szinten enyhíteni.

A kondizás tényleg jót tesz. Ha nem is segít az alakodon, de tesztoszteront szabadít fel a szervezetedben, amivel férfiasabbnak érzed magad. A másik dolog pedig, hogy próbálj olyan munkát találni, ahol vannak korodnak megfelelő lányok (akár mcdonalds, tesco (mindkét helyen elég jó kis csajok szoktak lenni :D)). Persze nekik se fogsz tetszeni, de mivel munkatársak lesztek, így valamilyen szinten együtt kell, hogy legyetek.

Én most 29 vagyok. Nem volt még soha barátnőm, és valószínű, hogy nem is lesz. Viszont az előbb említett két dolog sokat segített. Akkoriban nekem is sokszor forgott a fejemben az akaszthatnám magamat. Még kötelet és kampót is beszereztem hozzá. Elmentem néhány prostihoz, hogy azért még se szűzként dögöljek meg. (Már amelyik bevállalt. :D). És ennyi!

Persze ezzel nem lesz az ember boldog, és soha nem lesz családja, gyereke (ami talán jobb is), csak vegetálni tud belőle. Viszont elűzi a rossz gondolatokat.

Sajnos ennél többet nem igazán tudsz tenni.

2017. nov. 26. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!