Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti összetudnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti összetudnátok jönni egy nálatok fiatalabb sráccal? 2-3 év korkülönbséggel? Esetleg csak egy éjjszakás kalandról lenne szó? Dobna-e valamit rajta ha Srác szüz

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és eddig csak idősebb barátnőim voltak, és még egyikkel sem jutottunk el az ágyig. Ha sikerült vele összejönni nyilván nem néz gyerekesnek, de akkor miért nem sikerült?

Van rá esélyem, hogy egy 18-20 éves hölggyel összetudnék jönni, vagy kioltsa a szüzességem? Ha igen, hogy, hol, nem lesz-e cink, hogy leszolitok egy idős csajt?

Kort is irjatok köszi!

2017. szept. 30. 13:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

6-os vok.

Elnézést a kölyök szóért.. nem sértésnek szántam. Csak még az öcsémtől is fiatalabb vagy. Amugy meg én magam csitrinek hivtam/hivom mert néha olyan dilisen viselkedek .de boccs tényleg.

Amugy. Nem!! Nem érdekel milye van az illetőnek ha tőlem fiatalabb. A suliban anno 10ben lett volna lehetőségem összejönni egy sráccal de egy kicsit több mint 1év korkülönbség köztünk. Nekem egyszerüen nem ment. Állandóan azon kattogtam h fiatalabb. Ugyh ez van...

19L

2017. szept. 30. 19:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha 17-18, akkor pl én olyan vagyok. Az ágyig nem vinnélek, mert még én sem érzem magam rá késznek. De kapcsolatot simán el tudnék képzelni ilyen korkülönbséggel. Általában nyitok a fiatalabb fiúk felé, így rögtön el tudják dönteni, kezdhetnének-e velem.
2017. szept. 30. 23:33
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát nézd... én 18 vagyok...

De nem tudnék összejönni egy 15 éves fiúval. Még a velem egyidősekkel sem, a fiúk késöbb érnek, ezért idősebb nálam 10 évvel a párom.

Viszont, ha nem mondod meg egy lánynak hogy hány éves vagy, és szűz, az egyéjszakás az bejöhet. De azt remélem tudod, hogy nagy valószínűleg tényleg egyéjszakás lesz, mert egy 18-20 éves lánynak ha nem mondod el hogy szűz vagy, hamar rá fog jönni, és onnantól a korodra is. :)

Szerintem érdemesebb lenne inkább 16-17 évessel max ismerkedned, az az egy év is sokat számít lányoknál. És akár kimondja az ember, akár nem, a 17 éves lányok már álltalában szexelnek. De az lenne a legjobb, ha szűz lánnyal vesztenéd el a szűzességed. Ja, és védekezni, védekezni, védekezni :)

Mondjuk megnéznélek, hogy 20nak nézel ki 15 évesen.

Sok sikert.

18/L

2017. okt. 1. 07:47
 14/18 anonim ***** válasza:

13 miért jönne rá a korából?

Vannak, akik 30 évesen is szüzek.

2017. okt. 1. 14:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Hihetetlen szellemi magasságokba emelkedtünk. Pumped Gabó, meg béjemvé. Na koma, neked ez a szint. De amit lehet, vándorolj ki valahova, jó?
2017. okt. 1. 16:29
 16/18 A kérdező kommentje:
Szoval nem mondtam hogy en ugy nezek ki mint egy 20 eves es bmw m van meg stb. A pumpedes meg csak egy pelda volt. 15s majd nem sikerült "beoltanod" 1 embert, na inkabb menjel eld a szar eletedet tovább
2017. okt. 1. 19:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Gyermekem, vegyél vissza a lendületből. Ugye kapisgálod, hogy nem mindegy, hogy valaki 23 éves és van 10 évvel idősebb csaja, vagy 15 éves kis taknyos.
2017. okt. 2. 12:16
 18/18 A kérdező kommentje:
Honnan veszed hogy egy 23 eves nem lehet taknyosabb mint egy 15 eves?
2017. okt. 2. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!