Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összetudnátok jönni egy nálatok fiatalabb sráccal? 2-3 év korkülönbséggel? Esetleg csak egy éjjszakás kalandról lenne szó? Dobna-e valamit rajta ha Srác szüz
15 éves vagyok és eddig csak idősebb barátnőim voltak, és még egyikkel sem jutottunk el az ágyig. Ha sikerült vele összejönni nyilván nem néz gyerekesnek, de akkor miért nem sikerült?
Van rá esélyem, hogy egy 18-20 éves hölggyel összetudnék jönni, vagy kioltsa a szüzességem? Ha igen, hogy, hol, nem lesz-e cink, hogy leszolitok egy idős csajt?
Kort is irjatok köszi!
6-os vok.
Elnézést a kölyök szóért.. nem sértésnek szántam. Csak még az öcsémtől is fiatalabb vagy. Amugy meg én magam csitrinek hivtam/hivom mert néha olyan dilisen viselkedek .de boccs tényleg.
Amugy. Nem!! Nem érdekel milye van az illetőnek ha tőlem fiatalabb. A suliban anno 10ben lett volna lehetőségem összejönni egy sráccal de egy kicsit több mint 1év korkülönbség köztünk. Nekem egyszerüen nem ment. Állandóan azon kattogtam h fiatalabb. Ugyh ez van...
19L
Hát nézd... én 18 vagyok...
De nem tudnék összejönni egy 15 éves fiúval. Még a velem egyidősekkel sem, a fiúk késöbb érnek, ezért idősebb nálam 10 évvel a párom.
Viszont, ha nem mondod meg egy lánynak hogy hány éves vagy, és szűz, az egyéjszakás az bejöhet. De azt remélem tudod, hogy nagy valószínűleg tényleg egyéjszakás lesz, mert egy 18-20 éves lánynak ha nem mondod el hogy szűz vagy, hamar rá fog jönni, és onnantól a korodra is. :)
Szerintem érdemesebb lenne inkább 16-17 évessel max ismerkedned, az az egy év is sokat számít lányoknál. És akár kimondja az ember, akár nem, a 17 éves lányok már álltalában szexelnek. De az lenne a legjobb, ha szűz lánnyal vesztenéd el a szűzességed. Ja, és védekezni, védekezni, védekezni :)
Mondjuk megnéznélek, hogy 20nak nézel ki 15 évesen.
Sok sikert.
18/L
13 miért jönne rá a korából?
Vannak, akik 30 évesen is szüzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!