Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van még szükség jófiúkra?
Figyelt kérdés
Kissé régimódi srác vagyok, aki megjegyzi egy párkapcsolat fontosabb dátumait, végighallgatja a barátnője minden gondját, őszinte, stb.
Esetleg a párkapcsolatban ezek már nem is igazán számítanak? Jobb ha inkább egy veszélyes, vagány srác lennék, mint megbízható?
17/F
2017. szept. 26. 19:02
1/12 anonim válasza:
figyi en is ien vagyok es a csajoknal mar ez nem menö csak a pawa meg azok erdeklik akik fbn kutya fül meg orral a pincsijük lesz de az eletben ha kapnak 1 pofont mar futnak anyucihoz meg a legtöbb csajszika mar csak r bi
2/12 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok rá. Mostanában van pár lány a környzetemben aki mellet ha elmegyek köszönök ők nem is szólnak majd mikor elmegyek hallom hogy rólam beszélnek és az elő ítéleteiket rólam.:/
3/12 anonim válasza:
meg nem is ismernek és azt mondják nekem lúzer vagyok mert ilyen meg amolyan a klsőm ruháim és még magukat húzzák fel mert nekem 0 reakció poker face és csak anyit mondtam "jah"
5/12 anonim válasza:
Azért ne âltalànosítsatok. Mert vannak még ilyen lányok csak nyilván nem a diszkóba kell keresni őket.:) Jó bevallom hogy van igazság tényleg sokan "olyanok" lettek de attól még nem pusztultak ki a normális lányok. Lehet te is tetszel valakinek csak nem veszed észre.
16/L
6/12 anonim válasza:
Persze, másképp kiürülne a barátzóna. :D
7/12 anonim válasza:
Dehogynem.
Én nemrég jártam egy ilyen vagány,páwa sráccal. De becsapott engem és közben még más lánynak is udvarolt.
Azóta rájöttem hogy sokkal jobb lehet egy kapcsolat egy rendes, megbízható fiúval.
8/12 anonim válasza:
Én az ilyen fiúkat szeretem :)
9/12 anonim válasza:
Nekem fontos, hogy vagány legyen. Nem a páwákra bukok szó sem lehet róla.:D Szeretem ha egy srác rosszfiús az sokkal izgalmasabb mint egy olyan akinek az összes lépését ki lehet számítani.Én úgy definiálnám a "tökéletes" srácot, hogy: Vagány, rosszfiús de van egy olyan oldala amit csak kevés embernek mutat, az érzelmes oldala. És legyen vicces, mert az a legfontosabb, hogy bármikor megtudja nevettetni a barátnőjét. Egy túl jófiú mellett hamar unalmas lehet a kapcsolat SZERINTEM. Nem mondom hogy mindig így van, de én ezt tapasztaltam. Remélem tudtam segíteni és nem kanyarodtam el nagyon a témától.
10/12 anonim válasza:
Mindenképpem szükség van!!! Csak az a helyzet hogy a lányoknak sokkal imponálóbb ha különlegesnem érezhetik magukat és velük máshogy bánik az illető. Így például ha egy köcsög pávánál a lány eléri hogy vele jófej legyen azonnal beleszeret. De meglátjátok vannak még lányok akik tudják értékelni a rendes fiúkat anélkül hogy előbb koppannjanak egy nagyot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!