Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi időbe telne egy komolya...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időbe telne egy komolyabb csajt fel szedni helyzettől függően?

Figyelt kérdés
Nos eléggé rég óta úgy kb 1 éve ,már akarok magamnak valami barátnőt aki jól néz ki meg stb ,és ki néztem magamnak egy pár helyes lányt abból a városból ahol én lakok gimiből, de az alatt a több mint 1 év alatt nem volt alkalmam őket meg ismerni remélem ,hogy nem az az 1 év lett volna ami alatt be kellett volna próbálkozni és közbe meg nem is volt alkalmam sajna meg ismerni egyiket sem ,most akkor ilyen komolyabb lányokat mennyi időbe telik fel szedni év/évek vagy talán csak hónap/hónapok vagy hét/hetek persze helyzettől függően?

2017. szept. 24. 21:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt nem tettem hozzá ,hogy ezek között a lányok között lehet ,hogy van olyan aki cserélgetni szokta a barátait ,na de biztos van olyan is aki nem nagyon cserélgeti!
2017. szept. 24. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
23%

Bármelyik csajt BÁRMELYIKET fellehet szedni maximum 30 perc alatt, ha azt a részét támadod ami a gyenge pontja.

Egyébként a "komoly" lányoknak általában tényleg a pénz,siker.

A komolytalanoknak a vágyközpuntúság.

:D lényegében ennyi...ennyi egy nő, sok más hisztivel körbe keritve jobban jársz, ha csak kihasználod őket, de mivel még nem tudod az igéneyiket tisztán látni addig szerintem inkább ne támadj, mert csak beszop**d

Egy komoly lány egy igazán komoly lány meg alapból szóba sem fog veled állni, mivel lesir rólad a tapasztalatlanság (érzelmi) szóval elöbb el kell döntenéd mit is akarsz TE az nem elég, hogy barátnőt..barátnőt szerezni a legegyszerubb dolog.

2017. szept. 24. 22:05
 3/6 anonim válasza:
Nem igazán értem,hogy mire vonatkozik a 'komoly' jelző.Viszonylag sok komoly adottságokkal rendelkező,bármire kapható lány van,akiket nem nehéz felszedni,ha te is jól nézel ki.Ebben az esetben valóban bőven elég a 30 perc.Azzal viszont vitatkoznék BÁRMELYIK lányt fel lehetne szedni 30 perc alatt.Hidd el,hogy amelyik lány bármit is komolyan gondol nem dől be olyan könnyen senkinek sem. Szerintem kezdj el próbálkozni,és majd meglátod,hogy kinek mennyi idő kell.
2017. szept. 25. 18:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Most meg fogom adni a saját facebook-om ,hogy szerintetek ez a kinézet meg teszi e egy ilyen eliteb jó csaj felszedésére?!

[link]

2017. szept. 25. 21:57
 5/6 anonim válasza:

Sajnos ki kell hogy ábrándítsalak.Így kép alapján maximum! egy átlagos lánynál van esélyed.(Nem gonoszságból mondom,csak őszintén válaszoltam a kérdésedre.)

18/L

2017. okt. 2. 17:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Az igazság az ,hogy pont roszkor nézted a facemat ,mert az előző profilom sokkal jobb volt mint ez szóval ez... de amúgy meg lehetséges ,hogy lehet valami jó csajnál esélyem!
2017. okt. 2. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!