Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írhatnék neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok, annó 1-2 éve többször láttam a buszonkon egy lányt, de nem mertem lépni, csak bejelöltem ismerősnek és ennyi. Viszont én már nem ott lakok, mit tudnék ilyen esetben tenni? Szívesen megismerném.2017. szept. 18. 00:06
1/4 anonim válasza:
Tetszik a koncepció:D Írj rá nyugodtan. Én, amikor hajnalban nem tudok aludni, random emberekkel szoktam írogatni, és mind nagyon örülnek a társaságnak. Többek között így találtam meg a most egyik legjobb haveromat :DDDD Szóval képzeld bele magadat a helyzetébe: egyszercsak rádír egy srác. Kedves veled, bókol, jókat dumálok... ebből semmi rossz nem sülhet ki! Hajrá 😂
2/4 anonim válasza:
Helló! Szerintem írj rá, hogy eszedbe jutott, és szeretnél beszélgetni egy kicsit. Azt tuti nem utasítja el. Kérdezgesd hogy hogy van, mit csinált ma meg stb. Sok szerencsét!
3/4 A kérdező kommentje:
Csak én úgy tudom kissé visszahúzódó, nem lenne gáz a helyzet, ha 0 ismerettel ráírnék? Visszajelölt ismerősnek, de még 1 sziát se váltottunk soha.
2017. szept. 18. 04:38
4/4 anonim válasza:
Írj rá egészen nyugodtan.:) ha visszajelölt,biztosan szimpatikusnak talált,ezt már veheted egy kis pozitív jelnek.Ne légy túl rámenős,nem szabad ajtóstul rontani a házba,érdeklődj a hobbijai felől,indíts először baráti célból.Aztán ha vevő a beszélgetèsre,akkor egy idő után hívd el talizni.
Hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!