Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tetszik a punk frizura?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetszik a punk frizura?

Figyelt kérdés
Lányon vagy fiún, mindegy, csak érdekel hány embernek van még ilyen ízlése, valamint mennyivel csökkenti az esélyeim, hogy ilyen a hajam. Nem 30 centisre gondolok, de ilyen 5-15 cm-es hosszúságúakról mi a véleményetek? Lányoknál meg persze az oldalt felnyírt hajról van szó.
2017. szept. 13. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
13%
Szégyen az, aki ilyet hord.
2017. szept. 13. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Nekem nem jön be :D 17/f
2017. szept. 13. 18:33
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Booorzalmas... szerintem. :/
2017. szept. 13. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajom vele. Nekem nem tetszene magamon, de máson igen.
2017. szept. 13. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Nekem nagyon tetszik, ha igényes. Mert sajnos a legtöbb ilyen haj (meg az ilyet hordó emberek) nagyon igénytelenek. De amúgy csak így messziről szemlélve tetszik, nem csináltatnék olyat és nem feltétlenül örülnék, ha a páromnak ilyen haja lenne.
2017. szept. 13. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik, én is szeretnék. Bár igen, az már az egyik előző válaszból is kiderült, hogy egyesek milyen negatív sztereotípiákat kötnek ehhez a hajstílushoz, és ha mondjuk te is ilyet szeretnél, Kérdező, számíthatsz arra, hogy néhányan jól meg fognak bámulni, de normális, értelmes ember nem ítél látszat alapján.

15/punk lány

2017. szept. 13. 20:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és véleményeket!

Hasonlóakra számítottam.

Mindenkinek megy a zöld kéz, kivéve elsőnek... neked mi bajod van ember? Miért lenne bárki is szégyen egy hajviselet miatt?

5: Nem tapasztaltam még igénytelenséget ilyen körökben, sok ismerősöm punk, és rengeteget foglalkoznak a higiéniával. :)

6: Elég sok dolog miatt megnéztek eddig is, szóval nem a külvilág dönti el, hogy hogy fogok kinézni. A kérdést is csak azért írtam ki, mert kíváncsi voltam a véleményekre, szerintem az egyik legvonzóbb dolog ami a külsőn lehet, az az oldalt felnyírt haj, pedig nem vagyok felszínes. :D A negatívumokat meg vagy elengedem magam mellett, vagy visszaverem. :P

2017. szept. 14. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!