Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt vehetem hogy bejövök neki?
Sziasztok elöször is bocsi a hibákér, németben élek, gátlásos nem volt még barátnöm ezért nem értem még a csajokat sem. ;D
Nos a story az lenne van az osztályban 1 csini csaj hivjuk csak Riná -nak meg pár haverom öt hivjuk csak Jozsi meg Bélánka nos Béla meg Jozsi a csaj elött ül en meg bal oldalt mellete nos ez a két srác folyton huzza orán a csajt már elözö évben is igy volt de csak az én nevemel hogy szerelmes e belém tetszek-e neki stb a csaj mindig murisan néha elpirosodva mondja hogy nem de nevet közben és felém néz. Nos én nem nagyon dumálok se a 2 srácal se a leányzoval. meg tavaly volt olyan is hogy az iskolát ujitják és költöztünk máshová és uj lett minden terep nos ezel a csajszivel 1 orán vagyok infon és 5 en haverokal kint beszéltünk az ajto elött eböl 3 al joban van es mind a 3 infos nos a csajszi direkt engem kért meg hogy hol az info terem mutasam meg neki megmutatom kinyitottam neki az ajtot megköszönte és mosolygott rám mondom neki itt a terme mosolygot megköszönte és bement ?
ezeket vehetem jelnek vagy nem ? bocsi elég gátlásos volt nekem a kiköltözés es nem vagyok nagyon othon a témában hogy ez most jel e vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!