Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ezt vehetem hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt vehetem hogy bejövök neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok elöször is bocsi a hibákér, németben élek, gátlásos nem volt még barátnöm ezért nem értem még a csajokat sem. ;D

Nos a story az lenne van az osztályban 1 csini csaj hivjuk csak Riná -nak meg pár haverom öt hivjuk csak Jozsi meg Bélánka nos Béla meg Jozsi a csaj elött ül en meg bal oldalt mellete nos ez a két srác folyton huzza orán a csajt már elözö évben is igy volt de csak az én nevemel hogy szerelmes e belém tetszek-e neki stb a csaj mindig murisan néha elpirosodva mondja hogy nem de nevet közben és felém néz. Nos én nem nagyon dumálok se a 2 srácal se a leányzoval. meg tavaly volt olyan is hogy az iskolát ujitják és költöztünk máshová és uj lett minden terep nos ezel a csajszivel 1 orán vagyok infon és 5 en haverokal kint beszéltünk az ajto elött eböl 3 al joban van es mind a 3 infos nos a csajszi direkt engem kért meg hogy hol az info terem mutasam meg neki megmutatom kinyitottam neki az ajtot megköszönte és mosolygott rám mondom neki itt a terme mosolygot megköszönte és bement ?

ezeket vehetem jelnek vagy nem ? bocsi elég gátlásos volt nekem a kiköltözés es nem vagyok nagyon othon a témában hogy ez most jel e vagy nem

2017. szept. 13. 17:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyrészt rohadtul nem lehet érteni hogy mit akarsz mondani, tanulj meg magyarul írni pls, másrészt meg szerintem hívd el valahova, mondjuk kutyát sétáltatni, biciklizni, sétálni csak NEHOGY moziba, mert ott nem lehet beszélgetni. Sok szerencsét :D
2017. szept. 13. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!