Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg nem szeretitek az ilyen lányokat?
Alapjába véve egy átlagos arcú lány vagyok. 170 cm 55 kg, hullámos, hosszú fekete haj, és zöld szemek. Öltözködésileg ilyesmi: [link]
4-es tanuló vagyok, kissé lobbanékony, és szarkasztikus, de vicces, és segítőkész. De a dolognak nem is ez az oldala a lényeges.
Egyre több fiú beszólogat vagy utasít el azért mert élem az életem. Azért mert motorozom, szerintük ez fiús. Azért mert őszinte vagyok, ez szerintük bunkó. Azért mert zongorázok, szerintük ez gáz. Azért mert benne vagyok a balhékban, szerintük ez nem lányos dolog. Most is aki bejött ezek miatt utasított el.
18/L
Csak kisfiúknak nem tetszik az ilyen, mert határozottabb a személyiséged mint az övéké, és nem tudnak veled bánni, uralni téged.
"Azért mert őszinte vagyok, ez szerintük bunkó"
Vigyázni kell, nehogy a kis érzelmeiket megsértsd.
"Azért mert zongorázok, szerintük ez gáz. "
Zavarja őket hogy még művészettel is foglalkozol.. Wow.
Ne foglalkozz velük, keress igazi fiút, aki nem egy kislány belül.
Határozott karakán csaj. Legjobb :) Imádom, ha egy ilyesmi csaj uralni próbál :) A zongorával nem értem mi a baj. Művelt értelmes lány. Motorozásba nem tudok beleszólni. Ha ezt élvezed csináld. Miért ne tehetnéd. Csajoknak nincs megtiltva. Őszinte.. ez alap dolog kéne, hogy legyen, de én is időnként megsértek ezzel másokat.
Ezek alapján semmi bajt nem látok rajtad. Ilyet, meg, hogy átlagos arc ne mondj. Hidd el, van akinek az az arc mindennél jobban fog tetszeni :)
Először teljesen átlagosnak gondoltalak a leírás alapján, majd a végére feljavultál. :D Nincs gond veled, a motorozáshoz mondjuk más öltözetet képzelnék el, de ez is érdekesség. A zongorázás pedig durván nagy plusz pont. :)
De persze ennyi nem elég egy kapcsolathoz, viszont ennyi alapján szívesen megismernélek. :D
Átlagos arcú? Az milyen?:D
Aki szerint gáz, amilyen vagy, az egy nem túl érett gondolkodású egyed. Mi abban a gáz, ha vagány vagy? Az lenne a "gáz", ha azért nem motoroznál, mert mások nem tartják normálisnak.:)
Az pedig, hogy benne vagy a balhékban, szerintem a lehető legkirályabb dolog. Nem élsz egy unalmas életet, és melletted sem lehet unatkozni.
Szerintem az élet teljes kiteljesedése az, amikor megtalálod az illetőt, akivel közösen hághatsz át heccből különböző szabályokat. (persze csak ésszel!:D)
Ez utóbbi kijelentésem miatt talán le leszek pontozva de nem érdekel.:D
175 cm vagyok, szőkés barna a hajam, 60 kiló vagyok. Nem motorozok szóval simán ülhetnék mögötted és átkarolhatnálak :D Zongorázni sem zongorázom, de ha lenne rá esélyem megtanulnék, már csak egy Sum41 szám miatt is.
Ha érdekel valami küldj privit 😂😂
Hozzam jossz felesegul?😅 Nem de komolyra forditva: hidd el, ha egy uj barati korbe keveredsz (egyetem, fosuli) imadni fognak :D legalabb is, ha mernokire 101%
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!