Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan lány, akinek ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, akinek ilyen fiú tetszik?

Figyelt kérdés
Göndör hajam van, átlagosan vékony(180cm/72kg) 18 éves srác vagyok. Elmondható rólam,hogy kisfiús arcom van, azaz olyan 15-16-nak nézek ki. Szeretem a tudományos dolgokat(űr,fizika működése,kémiai dolgok stb.)és a világháborús dolgokat. Kiemelten érdekel a számítástechnika tehcnológiai szinten is. Kevés barátom van,nagyon tömören tudok fogalmazni ami sokaknak baj(suliban ahol 2-3 oldalt kell írni kiírom fél oldalból), önbizalomhiányos vagyok,nem annyira bízom az emberekben,de ha kezdek bízni bennük akkor eléggé sokat beszélek(sok embert idegesít). Nagyon bújós vagyok,törődöm az emberekkel. Inkább lánybarátom van fiúkkal nem jövök szinte sehogy ki,tisztelet a kivételnek. Eddig 1 barátnőm volt,de azóta semmi és sehogy nem jött össze. Tudnátok mondani véleményt rólam?
2017. aug. 23. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Elso hallasra szimpi vagy, de nyilvan a szemelyiseged is szamit.
2017. aug. 23. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is szimpatikus vagy. :)

Nagyon hasonlít rád a párom, legalábbis abból ítélve, amit írtál.

Ne aggódj, valaki úgyis beléd fog szeretni, türelem. :D

17/L

2017. aug. 23. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Szimpatikus amit írtál, bár mondjuk én inkább a társadalomtudományok felé hajlok, nem a természettudományokhoz. Lehet az is gátol a "barátnő-szerzésben", hogy több a lánybarátod mint a fiú. Van akit ez visszahúz, mert féltékeny, ami abból fakad, hogy hasonlóan önbizalomhiányos, mint te. És ha mind a ketten azok vagytok, akkor annyi lesz a kapcsolat hogy egymásnak sajnáltatjátok magatokat, nem fogtok előbbre jutni. Egy magabiztos lány pedig szintén a hozzáhasonló magabiztos srácokat keresi. Ki-ki a maga ˇ"fajtáját". Dolgozz az önbizalmadon. A göndör haj aranyos, magas is vagy, nem vagy túl vékony, sem túlsúlyos, a kisfiús arc is aranyos. Becsüld magad, és mások is megbecsülnek ;).

16/L

2017. aug. 23. 18:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Első és másodiknak köszi a választ.

3. Hát ez ilyen ördögi kör. Remélem majd egyszer lesz barátnőm de mikor bepróbálkozok valakinél mindig elhajt :DVan akinek baj a kisfiús arc, nem értem miért.

2017. aug. 23. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!