Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, akinek ilyen fiú tetszik?
Nekem is szimpatikus vagy. :)
Nagyon hasonlít rád a párom, legalábbis abból ítélve, amit írtál.
Ne aggódj, valaki úgyis beléd fog szeretni, türelem. :D
17/L
Szimpatikus amit írtál, bár mondjuk én inkább a társadalomtudományok felé hajlok, nem a természettudományokhoz. Lehet az is gátol a "barátnő-szerzésben", hogy több a lánybarátod mint a fiú. Van akit ez visszahúz, mert féltékeny, ami abból fakad, hogy hasonlóan önbizalomhiányos, mint te. És ha mind a ketten azok vagytok, akkor annyi lesz a kapcsolat hogy egymásnak sajnáltatjátok magatokat, nem fogtok előbbre jutni. Egy magabiztos lány pedig szintén a hozzáhasonló magabiztos srácokat keresi. Ki-ki a maga ˇ"fajtáját". Dolgozz az önbizalmadon. A göndör haj aranyos, magas is vagy, nem vagy túl vékony, sem túlsúlyos, a kisfiús arc is aranyos. Becsüld magad, és mások is megbecsülnek ;).
16/L
Első és másodiknak köszi a választ.
3. Hát ez ilyen ördögi kör. Remélem majd egyszer lesz barátnőm de mikor bepróbálkozok valakinél mindig elhajt :DVan akinek baj a kisfiús arc, nem értem miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!