Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az interneten hol lehet beszélgetni lányokkal?
Figyelt kérdés
Milyen oldalakat tudtok ajánlani(nem olyan társkeresőkre gondolok mint pl. a love.hu)? 17 éves srác vagyok és magányos vagyok.2017. aug. 21. 20:56
2/11 A kérdező kommentje:
Hát...nem pont ilyesmire gondoltam,persze értem én, nem írtam bele...
2017. aug. 21. 20:58
4/11 anonim válasza:
Az első válaszoló világosan megmondta (írta) FB.. az ismerősökre rá írsz vagy jelölj be új arcokat (lehetőleg szingliket) Good Luck
5/11 anonim válasza:
Itt például :)
Nekem van innen egy netes haverom, csak most épp hanyagol :(
15/L
6/11 anonim válasza:
Ahogy régi barátom JY5 írja, kicsit bővebben, mint én. Szingliket keress facen, tömve van. Vagy ott az instagram. És ezt úgy mondom, hogy nincs egyik se xD
7/11 anonim válasza:
Itt :)
Eleg sok embert lehet itt megismerni :)
8/11 anonim válasza:
Tinder esetleg
Bajod nem lehet belőle
9/11 anonim válasza:
Itt akár :D én is mindig kerestem ilyen ismerkedős helyeket...
15/L
10/11 anonim válasza:
Itt??? :D
Ha szerencséd van, 10-ből 1 akar ismerkedni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!