Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy negatív jel?
Helló, hosszú gondolkozás után ráírtam a kiszemeltemre (aki előtte személyesen sok biztató jelet küldött), de most nem válaszolt az üzenetemre (először írtam rá). Igaz, hogy 14 órával később látta, én meg akkor nem is voltam elérhető, de kicsit szomorú lettem. Ez rosszat jelenthet?
Bocsi a buta kérdésért, ez az első fiúügyem.
Velem is volt ilyen. Hát szörnyen rosszul esett... Magamat nyugtatva azt gondoltam, biztos csak azért, mert későn látta. Aztán kiderült, nem csak azért.
Szerintem lehet szerencséd, de azért ne éld bele magad. Ha akar valamit, legalább egy "bocsi nem voltam" mehetett volna...
Szia!
Ez nem feltétlenül negativ jel lehet h csak dolga volt vagy nem facezik túl sokat de ha holnap se ir vissza és úgy gondolod irj rá poénból h élsz még? Arra tuti válaszolni fog :D aztán magyarázkodik milyen fontos dolga akadt ami miatt nem tudott irni és minden megy tovább én egy évig voltam igy a kiszemeltemmel
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!