Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy negatív jel?

Figyelt kérdés

Helló, hosszú gondolkozás után ráírtam a kiszemeltemre (aki előtte személyesen sok biztató jelet küldött), de most nem válaszolt az üzenetemre (először írtam rá). Igaz, hogy 14 órával később látta, én meg akkor nem is voltam elérhető, de kicsit szomorú lettem. Ez rosszat jelenthet?

Bocsi a buta kérdésért, ez az első fiúügyem.

2017. aug. 16. 23:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen. Hát szörnyen rosszul esett... Magamat nyugtatva azt gondoltam, biztos csak azért, mert későn látta. Aztán kiderült, nem csak azért.

Szerintem lehet szerencséd, de azért ne éld bele magad. Ha akar valamit, legalább egy "bocsi nem voltam" mehetett volna...

2017. aug. 16. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez nem feltétlenül negativ jel lehet h csak dolga volt vagy nem facezik túl sokat de ha holnap se ir vissza és úgy gondolod irj rá poénból h élsz még? Arra tuti válaszolni fog :D aztán magyarázkodik milyen fontos dolga akadt ami miatt nem tudott irni és minden megy tovább én egy évig voltam igy a kiszemeltemmel

16/L

2017. aug. 16. 23:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Pontosan. Én is ha sokkal később látom, akkor írok egy "bocsi, nem láttam"-ot, megkérdezem miért keresett:(
2017. aug. 16. 23:44
 4/7 anonim ***** válasza:
A mádodik válaszra: Ha ráírsz és még erre sem reagál, na az tud igazán rosszul esni. Én ott jöttem rá, hogy nincs semmi esélyem.
2017. aug. 16. 23:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Én egy éve szenvedek igy egy fiuval ha abszolút nem akar beszélni ird meg neki h ezt itt zárjuk le ne beszéljunk többet arra reagálnia kell és vagy összejön és minden rendben lesz utána vagy hagyni kell :(
2017. aug. 16. 23:56
 6/7 anonim válasza:
0%
ezazt lyelenti hogy párzani akkar veled. sztem látogasd meg a lakkásán ;)
2017. aug. 17. 00:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Óvatosan ezekkel... Én is minden alkalommal, minimum 3-4 alkalommal hitegettem magam mikor ilyen történt.. Képzelheted.. A gond azzal van, ha valaki olvasotton hagy lógva, annak általában oka van.. :C
2017. aug. 17. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!