Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak a rosszfiúk jönnek be?
Elvileg az lenne a helyes, ha jó modorú, illedelmes fiút választanék magam mellé. Meg a szüleim is ezt várják el.
De nekem a normális srácok nem jönnek be. A vicceseket, sportosakat bírom inkább. Najó, ha perverz, az sem gond. :D Miért őket bírom inkább? Esetleg lányok van valaki aki ilyen helyzetben van? :)
Vicces és sportos = rosszfiú?
Nekem egy punk ugrik be láncokkal és alkohollal a kezében, miközben egy rendőrt ütlegel. Eléggé eltérőek az értelmezéseink. :D
Szia!
Én is igy vagyok nagyon fontos a külső nekem igy a belső tulajdonságaikat gyakran figyelembe se veszem. Mostanában mindig azokat nézem ki akik elég bunkók másokkal és sok otthon a pénz :D apa mindig nagyon leszid emiatt de hát az érzelmeidet nem lehet irányitani
16/L
nekem is ők jönnek be, de nagyon. viszont nekem egy rosszfiú azt jelenti, amit a 2-es válaszoló szépen összefoglalt xd sajnos még sosem hozott eggyel össze az élet, pedig hogy kerestem :/ olyan mintha az igazi rosszfiúk kihaltak volna xd
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!