Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/25 anonim válasza:
[figyelitek lányok, hogy nyomulnak az extrém férfiak?]
12/25 anonim válasza:
Nekem nem szimpatikus. Akárhogy tagadják valaki kompenzálni akar valamit azzal, hogy vele szemben (egy fegyveres emberrel szemben) tehetetlen, védtelen állatokra lő. Csak úgy. /Nem hiszem, hogy a túlélés a cél.../ Akinek meg ez szórakozás- hogy ártatlan, érző* igen, érző* állatokat megöl- annak az elméje igen érdekes, mindenesetre nem egyezik az én eszméimmel, tehát a válaszom igen. Nekem kizáró.
13/25 anonim válasza:
Nem, nagyon férfias, hogy tud élelmet szerezni, de én biztos nem tudnám végignézni az elejtést meg a feldolgozást.
14/25 anonim válasza:
lányok, a vadászatra szükség van, különben túlszaporodás lenne ami az embernek sem lesz jó, ezt értsétek már meg
16/25 anonim válasza:
A disznókat, és a baromfikat viszont nem sajnáljátok, gratulálok. Azok is ugyan úgy éreznek, mint a vadon élő társaik.
17/25 anonim válasza:
Remélem démonokra meg szellemekre vadászol, mint Sam és Dean Winchester!
18/25 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem kizáró ok. Lehet benne van az is, hogy nagybátyám régen vadászott, szóval hamar megértettem, hogy vadászatra szükség van, ha tetszik ez egyeseknek, ha nem. Legalábbis gondolom a kérdező nem önszorgalomból öl meg mindenféle random állatot, idénytől függetlenül.
19/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem, sőt. Női vadász vagyok, szóval a közös elfoglaltság előny.
20/25 anonim válasza:
10 és én is az vagyok pacsi! 12 szegény állat ja majd ha a te tulajdonodat b**sza szét akkor lesz azt szegény vaddisznó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!