Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet Szegeden ismerkedni?
Ha gondolod írj, én valószínűleg Szegedre fogok költözni, illetve egyébként is viszonylag gyakran vagyok ott. :)
17F
Ez engem is érdekelne. Nem vagyok szegedi de imádom azt a várost és szeretném minél gyakrabban látogatni, viszont csak egy barátom lakik ott. Aki ottani és van kedve ismerkedni az nyugodtan írjon rám. :)
23/L
Egyetemi, vagy Somogyi könyvtár.
Szent-Györgyi Agóra
Buszon, villamoson, vonaton bárhol.
Boltokban vásárlás közben.
Egyetem auláiban, ha belépsz egy szórólapért, vagy programfüzetért (Rektori, Bolyai épület, stb...). Megszólítasz egy srácot, hogy keresel valamit, főleg majd szeptemberben, első-másod éves egyetemista fiú, simán beszélget veled.
Utcán, rakparton lézengve, téren a padon nem nagyon megy... Mondják is, utcán ne ismerkedj.
Viszont, ha belépsz az utcáról bárhova, már lehet is beszélgetést kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!