Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat számít ha vastag a combom?
17/L 181 cm 86 kg
Mennyire számít ha vastag a combom, pl együttléteknél? Sokan mondják hogy nem látszik rajtam hogy ennyi kg vagyok, de én akkor is érzem. A derekam is elég vékony, tökre homokóra alakom van, mert szinte az összes felesleg a combomon van. Mennyire számít ez? És meg a magasság is. A magas fiúk tényleg csak alacsony lányokkal járnak, de miért? Van rá lehetőség, hogy így is találok barátot?
Nekem sokat számítana, mert imádok a nagy combokat. :)
Viszont jóval magasabb vagy, mint én, úgyhogy észre se vennél valószínűleg.
A homokóra alak szerintem a legnőiesebb! Örülj neki, hogy így oszlik el rajtad a felesleg, ettől még szebb is lehetsz! ;)
Amúgy, ha megtalálod a Nagy Ő-t, az nem a számaidat fogja szeretni, hanem Téged! ;) 13/L
Szerintem nem számít sokat, de nyilván embere válogatja. Egyeseknek tetszik, másokat zavar. Ha téged zavar, akkor járj el futni, biciklizni, lábra-csípőre edzeni valamit. Húgom is ilyesmi fajta egyébként, neki ami feleslege van, az mind a fenekére meg a combjára ment szinte, a hasa meg szinte teljesen lapos.
Azért szeretik az alacsony lányokat, mert "cuki", felkeltik bennük a védelmező ösztönt, meg ilyenek. Legalábbis az én pasim ezt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!