Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon hogy lehet úgy ismerkedni, hogy ne legyen kínos?
Rövid levélben, azaz egy példa.:
Szia Zsófi!
Az másod-unokatestvérem rokonának ismerőse lehetsz és véletlenül megláttam egy fényképedet, nagyon csinos vagy a kis kék ruhában, ezért írtam.
Üdvözlettel,
Béla
Na most erre és hasonlókra vagy semmit nem válaszol, vagy udvariasan megköszöni, vagy kapsz egy bunkó "mit akarsz!?" választ. Nyilván a középső esetben lehet megpróbálni továbbvinni a levelezést.
Érdemes viszonylag korán kideríteni, hogy van-e pasija.
Vicces hónapokig levelezni kapcsolatban lévő csajjal és erre órákat rászánni.
Ha megy a levelezés és egyedülálló, óvatosan a magasságot is érdemes megtudni. A másik poén, amikor az első randin, 3 hónap levelezés után derül ki, hogy a lány három-négy fejjel magasabb...
Kedves 4. válaszoló!
Köszi szépen, sokat segítettél! :)
#5.: Nincs mit. Azért a lakhelyét is nézd, ha 200 km-re lakik tőled, mi értelme ismerkedni, nem?
(Szerintem kb. közúton megtehető max. ~40 km-es távolságban érdemes. Ennél távolabb van, hosszú a busz út. Vidéken szomszéd települések, fővárosban szomszédos kerületek, kisvárosban az egész kisváros. Túl közel, pl. szomszédban, azonos utcában, azonos házban, azonos osztályban sem szerencsés ismerkedni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!