Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok magyar férfiak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok magyar férfiakhoz vonzódni? Vagy hi igen miért annyira unalmasak egy idő után vagy bunkók?

Figyelt kérdés
Sajnos jó ideje tapasztalom de főleg olyan 4 éve h a magyar fiúk egyáltalán nem jönnek be. Nem vagyok kényes nem keresem a tökéleteset. De ha egy magyar fiú próbál velem flörtölni vagy randizni unalmasnak tartom egy idő után vagy rögtön nyomul. Biztosan bennem is van hiba. Hozzá kell tenni olasz vagyok félig és a latin fiúk mindig sokkal jobban tetszettek és én is nekik. Csak hát mivel itt élek pesten emiatt nehezen tudnék egy latin pasival járni.

2017. aug. 2. 10:32
 1/10 anonim válasza:
93%
Mert most ez a menő, hogy minden lány a külföldi pasiktól nedvesedik...
2017. aug. 2. 10:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem menőség miatt van ez nálam. Őszintén szolva a származás kicsit se érdekel. Én is csak félig vagyok magyar. De idáig akárhány pasival jártam vagy randiztam kb 1 hétig volt az h tetszett utána egyre inkább kezdett unalmassá válni vagy bunkóvá.
2017. aug. 2. 10:38
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
A külföldi pasikat is ugyanígy meg fogod unni. A gondolkodásodat kell megváltoztasd.
2017. aug. 2. 10:41
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

mert a rengeteg előítéletedtől nem vagy képes látni a valóságot

"miért annyira unalmasak egy idő után vagy bunkók?"

"Biztosan bennem is van hiba" -ezt nagyon jól látod!

Valószínű a benned lévő tulajdonságokat nyomod kifelé a környezetedre. ez egy közismert pszichológiai jelenség.

Egy lepcses-szájú lotyó nem fogja szépnek, jónak látni az embereket és a világot.

"Mindenik embernek a lelkében dal van,

és a saját lelkét hallja minden dalban.

És akinek szép a lelkében az ének,

az hallja a mások énekét is szépnek." (babits)

2017. aug. 2. 10:50
 5/10 anonim ***** válasza:
*Babits
2017. aug. 2. 10:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Normális lány vagyok. Nem várok el olyan dolgot mástól amit én nem tudnék adni. Ez a személyiségre is igaz. De itt most kiforgattátok a szavaimat. Ez csak a magyar fiúkra volt érvényes. Tavaly együtt voltam egy mexikói egyetemistával. Minden jó is volt vele csak később vissza ment a családjához és nem tudta visszajön e még így közös megegyezéssel szakítottunk. De ez még a randirka is igaz. Sokkal érdekesebbnek tartom és jobban is vonzódok egy külföldihez mindig és nem tudok mit kezdeni ezzel. De bánt is a dolog mert tudom h ha nyilván magyarországon lakom akkor itt magyar pasik lesznek csak.
2017. aug. 2. 11:02
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Csak a kalandvágy miatt vonzódsz külföldiekhez.

Amúgy azért, mert van egy jó emléked egy külföldi férfiról, még nem azt jelenti, hogy az összes többi olyan. Komolyan azt gondolod, hogy több, mint 7 milliárd emberből 15 millió magyar a rossz, az összes többi jó, kedves, megértő, izgalmas?

2017. aug. 2. 11:49
 8/10 anonim ***** válasza:
62%

"ha nyilván Magyarországon lakom akkor itt magyar pasik lesznek csak"

- ez van, de ha nem tudsz kiengedni az előítéleteidből, nagyon szar életed lesz, ezt borítékoljuk. A #7-est szívleld meg, gondold át, mert nem kell átzubogtatni a fél világot magadon a nagy "igazi" keresésében,

lehet, hogy a szomszéd Józsival szeretetben, boldogan élhetnétek, míg meg nem haltok.

2017. aug. 2. 15:51
 9/10 anonim ***** válasza:
66%

1: nincs értékrended, ezért nem tudod őket értékelni

2: ha magadat nem tudod szórakoztatni, akkor mást se fogsz tudni = te vagy unalmas

3: nem kötelező MO-n élned. Meg leszünk nélküled is mi "unalmas férfiak" :D

2017. aug. 2. 16:57
 10/10 anonim ***** válasza:
60%
Megválaszoltad a kérdésed, nem a te vérmérsékleted a magyar... ennyi.
2017. aug. 3. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!