Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék szép és okos lányokat?
#1: Sajnos a mai tinik közt igen.
#2, #3: Köszi a választ!
#4: Lehet, hogy az lesz. :D
#5: 15 évesen én is így gondolkodtam.
#6: Nincs itt semmi egoizmus, én szép és okos lányokkal szeretnék ismerkedni, ahogy szerintem mindenki más is.
#8: De, nagyrészt egyetértek, lehet, hogy rosszul fogalmaztam a kérdésben. Az érzelmi intelligencia valóban fontosabb a lexikális tudásnál, és én sem biokémiáról meg hasonlókról szeretnék beszélgetni, bármiről lehet, csak az a tapaszlatom, hogy a mai lányok jelentős része két értelmes, összefüggő mondatot nem bír kimondani, az ilyenekkel meg igazából semmiről sem lehet beszélgetni. Az okost én úgy értettem, hogy érett gondolkodású, és mélyebb dolgokról is lehet vele beszélgetni, nem csak felszínes butaságokról.
A kérdésre a válasz: Akár itt a gyakorin is találhatsz megfelelő egyedet, de az biztos, hogy sok a magukat lánynak mondó fiú/férfi(az utóbbi a rosszabb eset :D). Esetleg könyvtárban, könyvbemutatón, dedikáláson is találhatsz szép és okos lányokat, igaz kevés rá az esély. De az iskoládban biztos van legalább egy olyan lány, aki megfelelhet az elvárásaidnak, próbálkozz nála ;).
A Don-nak válaszolván: Rengeteg értelmes, sőt egyes felnőtteknél is értelmesebb(okosabb, eszesebb) 15/16 éves van, mindkét nemből, legalábbis ezen az oldalon vannak páran, és személyesen is ismerek nem is keveset.
Az meg, hogy mihelyst kiírod hány éves vagy véget vet a beszélgetésnek az csak a másik félt minősíti, attól függetlenül ugyanúgy írd ki, aki továbbra is folytatja a vitát abba szorult értelem, aki meg befejezi, hát belé meg nem :D. Ugyancsak 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!