Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PUD1N3 kérdése:

Mit csinálok roszul?

Figyelt kérdés

Nos én egy 15 éves fiú vagyok. 191 cm magas kb 80 kg.

Nem sikerul soha semmi egy lánynál sem vagy le koptat vagy az mondja hogy van barátja mikőzben nincs is. Mit csinálok rosszul probálok kedves leni veluk nem vagyok nyomulos. Privára is válaszolok. Kort is meg nemet is kérlek tieket.

2017. júl. 26. 04:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Hali én egy 18 éves srác vagyok, 192 centi 82 kiló. Nekem spec. Nincs gondom a csajozással, azonban a lányokat lekell nyűgözni, sport, zene stb. Meg a mai elcseszett társadalmunkban az is nagyon fontos hogy mennyire vagy menő, pláne a közösségi oldalakon. De mivel ilyen fiatalon lettél ilyen magas lehet hogy a mozgásod is nehézkesebb, javaslom hogy kondizz azzal nem veszíthetsz
2017. júl. 26. 04:31
 2/5 A kérdező kommentje:
1 köszi a választ
2017. júl. 26. 06:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! 28 éves és lány vagyok. Sztem ne aggódj lesz majd barátnőd.Nem csinálsz semmit rosszul csak lehet hogy nem a megfelelő csajszikat nézted ki magadnak :) Sporttal tényleg nem fogsz mellé még egy kis türelmet tudom nem könnyű de hidd el semmi baj sincs veled!
2017. júl. 26. 07:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha akarsz még valamit kérdezni írj nyugodtan, egyes voltam
2017. júl. 26. 08:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ☺
2017. júl. 26. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!