Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anotalkra járnak fel értelmes emberek ismerkedni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy sok mindenre lehet használni ezt az oldalt de én nem sok értelmes emberrel beszélgettem még ott, aki az volt az meg nem ismerkedni/társat keresni volt fent csak dumálni. Tényleg használják erre az oldalt csak meg kell őket találni vagy nem?
20/F
2017. júl. 21. 04:30
1/6 Amenadiel válasza:
Mindenhol vannak normális emberek csak meg kell őket találni.
2/6 anonim válasza:
A legnagyobb baj inkább, hogy 70%-30% a fiú-lány arány, és ezért kb 5 percet kell várni, hogy találjon neked egy "szabad" lányt. :)
3/6 anonim válasza:
Én több normális emberrel is beszéltem és azóta is tartom velük a kapcsolatot, bár nem párkapcsolati szinten. De én is azt gondolom hogy vannak csak ki kell fogni:)
4/6 anonim válasza:
Nem vagyok egoista, de normálisnak, értelmesnek tartom magam.
Régebben sokat jártam fel oda beszélgetni, de feladtam, mert szinte kivétel nélkül mindenki perverz volt :(
5/6 anonim válasza:
Kevés ott a lány ahogy írták előttem is, és amikor meg sok lány van fent akkor a 80 százalékuk úgy kezdi "Szia, kor?". Úgyhogy ha rám hallgatsz akkor hagyod azt az oldalt a fenébe...
6/6 anonim válasza:
Van onnan ismerősöm :'D csak a távolság miatt hamarabb talált fiút a közelébe, bár érthető hogy nem 300km-es kapcsolatot akar:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!