Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem abszolút kizáró ok ha valaki cigizik? 9
2017. júl. 15. 19:47
Azért valakit elutasítani, mert dohányzik az szánalmas.. Én szeretem ha egy lány dohányzik, de utálom ha sminkel, vagy divatmajom, viszont ettől még nem fogom elítélni.. Amúgy még mindig jobb a cigi mint az alkohol vagy a drog.. Valószínűleg később nálad sem lesz kizáró ok a cigi, csak most abban a korban vagy hogy a társaságod, vagy a párod 100%-ra feleljen meg neked.. Csak hogy ilyen sosem lesz.. 18/F
2017. júl. 15. 21:05
nálam kizáró ok, mégpedig azért, mert oké, az elején még ér valamit a fogkefe, meg a parfümök, kézmosás...de ha valaki sok éve dohányzik, a bőre, ruhája, arca, annyira beveszi ezt a szagot, hogy egy zuhanyzás még nem old meg semmit. alkalmi dohányos lehet. én is rágyújtok néha. van hogy egy este elmegy a dobozzal, de évente 3-5ször ha rágyújtok...utána hónapokig semmi. szóval alkalmilag lehet, de aki naponta dohányzik, függő, abból nem kérek, már össze sem jövök vele.
2017. júl. 15. 21:12
14/16 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es. Nekem most van valakim és nem 100%-ig tökéletes, de ettől fügetlenül szeretem. Nem értem, hogy valakit mi vesz rá arra, hogy dohányozzon. Először szar de azért meg másodszora és sokadszorra is kipróbálja, hogy aztán rászokhasson. Utána pedig büdös lesz, a fogai kezdenek elrohadni. És meg az is, hogy simán rákos lehet és még egy csomó betegség lehet a következménye. És ha valaki ilyen hülye, hogy ezt a tortúrat végigviszi, hogy aztán reménykedjen, hogy ne legyen beteg.... továbbá még felesleges pénzkidobás is a cigi..... egyszerűen nem akarok ilyen hülye emberrel járni....
Kedves kérdező, szerintem mindenki tudja mi jár a cigivel. Szóval ha te nem akarsz ilyen emberrel járni akkor ne járj, ennyi
2017. júl. 15. 21:55
12-es vagyok..
Kedves kérdező! Igazából nem szeretnék kitérni erre jobban, mert látszik hogy fogalmad sincs a dohányzásról, csak össze vissza mondasz mindent.. Én 4-5 éve dohányzom, és rossz társaság, meg lelki okok miatt szoktam rá a cigire.. Régen azt hittem hogy a cigit ÉN nagyon egyszerűen le tudom rakni, de nem, viszont aki életében nem dohányzott meg alapvetően jó társasága volt/van annak könnyű ítélkezni, és felháborodni azon ha valaki dohányzik.. Te is csak annyit tudsz a dohányzásról amit az okoskodó idióták mondanak neked.. És cigi pénzkidobás? Tudod hányszor hallottam már ezt? De érdekes havi 30000 ft cigire pénzkidobás, de egy 120000 ft-os ruhára, vagy egy több millió forintos autóra aminek fele a márka ára az teljesen természetes.. Remélem érted miről beszélek..
2017. júl. 15. 22:36
Kapcsolódó kérdések: