Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez normális vagy csak nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális vagy csak nagyon közvetlen?

Figyelt kérdés

Táborban össze ismerkedtem egy lánnyal. Egyik nap kézenfogva sétáltunk. Csak úgy kézenfogva. Másnap oda jött hozzám a barátnője, hogy hogyha összejövünk nagyon vigyázzak rá! Utána elhívott a csaj moziba (mármint az a csaj akivel kézenfogva mentünk, nem pedig a barátnője). Ezt a barátnőjének úgy mesélte mintha én hívtam volna el. Mondta a barátnője, hogy mennyire örül, hogy olyan pasit talált aki viszonozza az érzéseit. Elköszönésnél pedig azt mondta a csaj barátnője, hogy szerinte még idén nyáron is találkozunk. Itt gondolom arra gondolt, hogy összejövünk és akkor bemutatt a csaj a baráti társaságának. Na szóval, a barátnő vis3lelkedése normális ilyen helyzetben vagy csak közvetlen?

Azt kifelejtettem, hogy a csajról küldözget nekem képeket!

2017. júl. 9. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem normálisan viselkedett a barátnője.
2017. júl. 9. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Az nem lehet, hogy normális is meg közvetlen is? Vagy egyik sem...
2017. júl. 9. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. Sajnos nem tudtam értelmezni a kérdésed..... :(
2017. júl. 9. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nagyon kerítőt akar játszani. Haragudni nem kell rá, gondolom fiatalok vagytok. Mindenesetre ezt az oldalt azért elég sok tini használja és én a helyedben nem saját névvel írnék ki egy kérdést, ha ennyire személyes a témája...
2017. júl. 9. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!