Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányoknak ennyire nem jönnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak ennyire nem jönnek be a "mackós pasik"?

Figyelt kérdés

Sziasztok 19 éves vagyok

Sajnos van egy kis súlyproblémám 181 cm és 100 kiló.

Nem érzem magam annyira "kövérnek", mert szinte mindenhova jutott belőle.Inkább ilyen erősebb kiállásu gyerek vagyok. Már régóta szeretnék egy barátnőt és kezdem magam rosszul érezni, hogy a baráti társasáomban mindenkinek van valakije egyesül nekem nincs.. Nem sajnálatból írom, csak nem tudom mi lehet a probléma..

Vagy csak egyszerüen nincs önbizalmam. Ebben szeretném kérni a tanácsotokat, aki ismer vagy volt már hasonló problémája.

2017. júl. 4. 19:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal jobb lenne téged ölelgetni mint egy kigyúrt szálkás állatot:D nekem az nem jön be.
2017. júl. 4. 23:38
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Igen, szidjátok burkoltan a sovány alkatúakat, nagyon jól esik nekünk :/

17/F

2017. júl. 5. 13:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én párom mackós és imádom így is :)
2017. júl. 5. 15:04
 14/14 darlix ***** válasza:

nekem bejonnek:)

l

2017. nov. 12. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!