Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy ideje egy lány (ugyanabba a suliba jártunk), de hogyan ismerkedjek vele össze?
Figyelt kérdés
Egy iskolába jártunk (én idén érettségiztem), megpillantottam néha a folyosón és nagyon tetszik, de ez az érzés csak mostanában jött rám nem tudom miért, szóval amíg tartott a suli nem nagyon közeledtem felé. Most kb az egyetlen esély, hogy írok neki messengeren, mert facebookon ismerősöm. Viszont ez olyan proli megoldásnak tűnik, meg nyilván nem olyan mint a személyes találkozás, lehet csak egy egyszerű szórakozónak tartana. Illetve azt se tudom mit írnék neki, sosem beszéltem vele, olyan furcsa lenne neki is ha ráírnék a semmiből, talán így látásból ismer, mert amint írtam odajárt, csak 2 osztállyal alattam. Nincs sok rutinom ebben sajnos. 20/F2017. júl. 1. 21:22
11/15 anonim válasza:
Alázat mindig kell... Néha felre kell rakni a buszkeseged. Mindketto opció jó, de ha annak irsz aki tetszik biztos nem lesz semmilyen kavarodas. Viszont ahogy kényelmes neked, ha a lányra nem mersz csak a baratnojere hogy megerdeklod az is megfelelő
12/15 A kérdező kommentje:
Igen, csak arra is értettem a megaláztatást, hogy lehet szólna annak a lánynak erről. Bár akkor meg még az is megeshet, hogy könnyebb dolgom lenne mert számítana rá, hogy írok :) Mindenesetre talán akkor is az az egyszerűbb, ha egyből neki írok, nem "kerülgetem".
2017. júl. 2. 00:26
13/15 anonim válasza:
Igen. Neki írj. Így biztos nem lesz semmilyen félreértés:)
14/15 anonim válasza:
A lányok többsége azt várja, hogy a fiú kezdeményezzen, mert egy lánynak mégcikibb, ha visszautasítják.
Közvetlenül neki írj, szerintem nincs semmi veszteni valód! Nem fognak rajtad nevetni a barátnői. Gondolj bele.... miért lenne szégyen 20 évesen, ha szeretnél megismerni egy lányt??
Ha válaszol, már félig mert ügyed van:)!
Csak bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!