Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ilyen fiúk/lányok egyáltalán?
Figyelt kérdés
Őszintén bizonyos szempontból nem nagyon kedvelem a generációmat. Szeretek olvasni, olyan filmeket nézni amik nem semmit mondó akciók, hanem van bennük valami minimális mondanivaló (Pl.: Felhő atlasz). Érdekel a fotográfia, slam poetry, egyéb kortárs művészeti ágazatok főleg a szürrealista meglátásban stb. Érdekel a pszichológia, szeretek múzeumokba járni, kiállításokra. Csak az a baj, hogy a korosztályom csak plázákba szeret járni, utál olvasni, stb. S akkor nem értik miért nem megyek velük. Lehet velem van a baj de nem szeretnék olyan életmódot folytatni mint ők, inkább találni egy olyat mint én, akár csak szimpla barátot is. Mit tegyek? Hol keressek?2017. júl. 1. 00:21
11/17 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy rosszak, hanem hogy egyeseket nem kedvelek. (ettol en se leszek "Jó") A gondolkodásmódjukat és életstílusukat... Attól még tudom hogy tudnak viccesek lenni stb. csak én most nem ezt keresem :)
2017. júl. 1. 01:37
12/17 anonim válasza:
Hát, ha van is ilyen kevés, én amolyan arany középúton járok, megnézem az agyatlan baromságokat is a moziba, de egy múzeumba is elmegyek, sportolok is, de a számítógép és a művészet is helyet kap az életemben, olvasni is szoktam, bár sok minden fenn van videóban, azokat általában szívesebben nézem. Ha gondolod írj..
18/f
13/17 anonim válasza:
Budapesten rengeteg hozzád hasonló ember lehet ;)
Pl:(nem tudom szoktál e járni) de Slaman próbálj meg ismerkedni másokkal ,onnan biztosan fogsz találni majd olyan valakit akivel jól megértitek egymást ;)
14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, utolsó hozzászóló: igen járok, főleg minden ankert estre csak az ismerkedés kicsit nehéz :)
2017. júl. 1. 12:41
15/17 anonim válasza:
Léteznek.. Én például utálom a mai generációt.. Múzeumokba szívessen jároky szeretem a művészetet.. Olvasni hát nagyrészt mangát szoktam (😅) de ez csak azért van mert elmegyek egy könyves boltba és egyszerűen nem annyira köt le a dolog hogy végig menjek az össze könyvön hogy most akkor mit is olvasnék el..
16/17 anonim válasza:
Ja színházba is imádok járni.. És még közel is laksz c: 20 percre lakok Budapesttől.. Hát én 14 vagyok nem tudom hogy ez probléma-e..Nah meg lány is
17/17 anonim válasza:
Abból amit leírtál magadról tipik tumblr :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!